2015 m. kovo 11 d., trečiadienis

Outfit: Day off in the town


Pagaliau vakar vakare išlindo saulė, todėl buvo puiki proga nufotografuoti mano naujus drabužius. Šį kartą mano drabužių pasirinkimas jaunatviški ir lamai madingi, būtent tokius reikia rinktis pavasariui, o megztiniai su rožėmis labai madingi šį sezoną..

















Drabužiai:

Odinė striukė - ZARA
Megztinis - Bershka
Džinsai - Bershka
Batai, Kepurė ir rankinė- Michael Kors




SHARE:

8 komentarai

  1. Labai pavasariškas derinukas :)
    Aliona, o kur tu perki Michael Kors? Lietuvoje ar siuntiesi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš perku tik iš JAV, iš www.ebay.com, net sumokėjus mokesčius, ten gaunasi pigiau ir pasirinkimas labai didelis. Aišku, nereikia pirkti visai pigių Michael Kors drabužių, nes tai padirbiniai. ;-)

      Panaikinti
    2. Supratau! Lietuvoje mačiau kelias vietas pardavinėjant, atrodo, kad originalai, bet ir kainos nemažos :)

      Panaikinti
    3. Vilniuje G9 ir Europoje yra Michael Kors drabužių parduotuvės, taip pat man atrodo City yra irdi nedidelis rankinių ir drabužių pasirinkimas, bet kainos mane stebina. Na kodėl už tašę kurios kaina oficialiame puslapyje 345$ aš turiu mokėti 2700? Taip pat is su suknelėmis, ten po 60-80$, pas mus apie 600 lt? (aš dar Litais gyvenu), todėl perku tik JAV. Taip pat www.ebay.com yra kelios parduotuvės Michael Kors rankinių ir batų pigiau (rankinė pvz. stovėjo vitrinoje, reiškia kad jau nebe nauja ir pan.) Rekomenduoju: http://www.ebay.com/usr/retailfashionoutlet?_trksid=p2055119.m1438.l2754 ir http://www.ebay.com/usr/apparelsave?_trksid=p2047675.l2559

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-03-11 21:37

    Labai mielas tasiukas. Nuo tada, kai tapau mama, itin pamegau patoguma. Ir mano rankos visaada turi buti laisvos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tik vienas minusas- net piniginė netelpa, ir telefonas vos vos. Michael Kors drabužių ir aksesuarų pliusas- spalvos idealiai tinka viena prie kitos, ypra spalvų pavadinimas ir jeigu batai, tašė, piniginė tos paęios spalvos, tai atspalviai identiški.

      Panaikinti
  3. Great outfit! I love the top and jacket!

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig