2015 m. kovo 11 d., trečiadienis

Dior Fall Winter Fall Winter 2015 Collection - makiažias mados šou


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakosi apie nuostabų Petter Philips sukurtą makiažą Dior rudens/žiemos pristatymui. Aš noriu labai trumpai apžvelgti visą makiažą ir naudojus produktus..





Kiek aš suprantu iš nuotraukos, tai naujieji kosmetikos produktai iš žiemos kolekcijos. Man labai patiko šešėliai, jus galėsite pamatyti įvairių spalvų makiažo variantus, o man vakar atrodė, kad spalvos vienodos, ir buvo naudojamas Juodos spalvos khajal pieštukas. Pasirodo, tai šešėliai.






Man labiausiai patiko violetinės (paskutinis) ir Chaki spalvos makiažai. Būtinai išbandysiu, gali būt tik ne taip rykiai.

Nagų lako atspalviai atrodo tobulai. Paskutiniu metu aš žiūriu į Chanel nagų lakų kolekcijas ir suprantu, kažkur aš tai jau mačiau, atspalviai nėra įdomūs, iš visos kolekcijos dažniausiai perku tik vieną ar du atspalvius. O Dior nagų lakai atrodo labai patraukliai, nusipirkčiau visus. Tamsūs nagų lakai mano mėgstamiausi rudens sezonui.

Na o dabar naudojami produktai:


Tobulam veido makiažui sukurti buvo naudojami nauji Dior Nude Air produktai: birios pudros, kompaktinės pudros ir kreminė pudra- fluidas.  Negaliu pasakyti, kad Dior Nude Air man patiko, tačiau dabar galvoju kokią pudrą nusipirkti: birią ar kompaktinė. Produktai dar nauji, atsiliepimų dar labai mažai, tik supratau, kad biri pudra skirta riebiam veidui (gal ir nieko variantas vasarai), o kompaktinė suteikia veidui švytėjimo. O Jus jau išbandėte naujus Dior produktus?

Informacija ir nuotraukos:







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig