2015 m. kovo 11 d., trečiadienis

Artdeco Emilio de la Morena kolekcijos priemonės: akių šešėlis, akių pieštukas ir nagų lakas


Pagaliau visos nuotraukos padarytos, iš galima pereiti prie atsiliepimų apie Artdeco pavasario kolekcijos produktus mėtinio atspalvio. Švelnios pastelinės spalvos labai madingos šį sezoną, todėl mano pasirinkimas būtent toks. Apie nuostabius skaistalus iš Artdeco Emilio De la Morena kolekcijos aš jau rašiau savo bloge, o šiandien plačiau pašnekėsime apie akių pieštuką, akių šešėlį ir nagų laką.




Gamintojo aprašymas:



Emilio de la Morena Soft Eye Liner Waterproof Nr. 61 - Graphic Green
Vandeniui atsparus akių pieštukas
Iš naujausios ARTDECO kolekcijos „Emilio de la Morena" Pavasaris/Vasara 2015.
Kreminės tekstūros pieštukas lengvai dengiasi ir labai ilgai išlieka. Su natūraliais antioksidantais ir vitaminu E.
Be kvapų.
Talpa: 1,2 gr.
Kaina: 7,49 EUR

Emilio de la Morena Eyeshadow Nr. 60 - Pearly Milky Mint
Akių šešėliai
Iš naujausios ARTDECO kolekcijos „Emilio de la Morena" Pavasaris/Vasara 2015.
Labai smulkios tekstūros vokų šešėliai tolygiai ir lengvai dengiasi ir ilgai išlieka, intensyvios pigmentacijos. Galima derinti ir keisti įvairių dydžių daugkartinio naudojimo dėžutėse.
Talpa: 0,8g
Kaina: 5,99 EUR

Įpakavimas:











Rezultatas:


tik šešėliai





šešėliai ir pieštukas



tik pieštukas





Emilio de la Morena Art Couture Nail Lacquer spalva Nr. 830 - Couture Milky Mint
Nagų lakas
Iš naujausios ARTDECO kolekcijos „Emilio de la Morenan" Pavasaris/Vasara 2015.
Naujausi ARTDECO nagų lakai – patobulinta lako formulė su ypatingomis sudedamosios dalimis, ypatingai sauganti nagus; veidrodinis, ilgai išliekantis blizgesys, spalvos apsauga, tolygus dengimasis ir greitas išdžiūvimas; gelinių nagų efektas; naujoviškas patogus dangtelis ir užsukimas.
Talpa: 10ml
Kaina: 8,99 EUR

Įpakavimas:








Teptukas:




Rezultatas:
vienas Artdeco nagų lako sluoksnis


du sluoksniai:






Su makiažu:






Mano nuomonė:

Aš jau pilnai įsisavinau patarimus, jeigu šiltos spalvos akys reikia rinktis šaltos spalvos šešėlius, todėl pasirinkimas - švelnios mėtinė spalvos akių pieštukas ir šešėliai. Pradėsime nuo įpakavimo. Artdeco pavasario kolekcijoje keturių spalvų šešėliai, kurie puikiai telpa šešėlių dėžutėje, su Emilio de la Morena logotipu, patikėkite, dėžutės kaina nelabai didelė, tačiau taip patogiau, o naudoti praktiškiau. Aš turiu tik vienos spalvos šešėlį, todėl dėžutės kaip ir nereikia. Šešėlis labai geros pigmentacijos, spalva konsistencija satininė, su perlamutrų, blizgučių nėra, ir tai labai gerai. Aš naudojau Artdeco šešėlių pagrindą, taip spalva gaunasi ryškesnė, jeigu reikia dar ryškesnės spalvos, rekomenduoju rinktis baltos spalvos šešėlių pagrindą, arba baltos spalvos pieštuką ar šešėlius naudoti kaip pagrindą. Tepasi labai maloniai, ant pagrindo išsilaiko visą dieną.
Labiausiai patiko Artdeco pieštukas, spalva vos ryškesnė negu akių šešėlio, tačiau dirbti žymiai patogiau. Galima nenaudoti šešėlio pagrindo, pieštukas labai minkštas ir puikiai perduoda savo atspalvį ant voko. Aš padariau įvairias nuotraukas: tik šešėlis, tik pieštukas ir šešėliai ir pieštukas kartu. Mano mėgstamas variantas - šešėlis ir pieštukas kartu, gaunasi pavasarinė žalios spalvos simfonija. O kak įdomiausiai, tokie atspalviai puikiai tinka tamsios spalvos akių savininkėms.

Artdeco nagų lakas atskira istorija. Tokios konsistencijos aš nesitikėjau. Aš pripratau, kad šviesios spalvos nagų lakai po pirmo ir antro sluoksnio vis dar eina dryžiais, lakuojasi nelygiai, jiems reikia minimum 3sluoksnių, o po to laukti pusę dienos, kol jie išdžiūs. Artdeco (aš specialiai įkėliau vieno nagų lako sluoksnio nuotrauką) atrodo padoriai, man užteko dar vieno sluoksnio, kad manikiūras atrodytų tobulai. Tiesą sakant nustebau, lyginant su Chanel kokybė tikrai geresnė. Nagų lako dangtelis nusiima, taip teptuką patogiau laikyti rankose, teptukas gana patogus, leidžia lygiai nulakuoti nagus aplink odeles, konsistencija pakankamai tiršta, ir tai man labai patinka.
Spalva priklausomai nuo apšvietimo nuo mėtinės iki balkšvai žalios, žiūri į nagus ir supranti, kad atėjo pavasaris.

Rekomenduoju atkreipti dėmesį į Artdeco akių pieštuką, skaitalus ir nagų lakus (žalios ir mėlynos spalvos), šitos spalvos tobulas pasirinkimas pavasariui - vasarai. 

*PR samples

PS. Dar noriu įkelti kelias nuotraukas  iš Artdeco fotosesijos. Kaip gražiai padarytas modelio makiažas... Man labai patiko, gal kiek per ryškiai, tačiau tikrai labai gaiviai ir pavasariškai. Lūpų dažų spalva ideali, aš specialiai nuėjau pažiūrėti naujos kolekcijos lūpų dažus, tai Art Couture Lipstick, spalva 290.













SHARE:

4 komentarai

  1. Šitą nagų laką jau kelintą kartą ant tavo nagų pastebiu, puiki spalva :) Ir pieštukas man patiko kaip atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok ir man labai patiko, tobula Artdeco kolekcija. Man dar parduotuvėje labai patiko lūpų dažai ir mėlynos spalvos šešėliai iš šitos kolekcijos.

      Panaikinti
  2. Nagų lako spalva - tobula!
    Ir taip pavasariškai žalia..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig