2015 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Pietro FIlipi mados vakaras SS15 (daug nuotraukų)


Na ir kelis žodžius noriu pasakyti apie Pietro Filipi  mados pristatymą, kuris vyko vakar. Aš į šią parduotuvę niekada neatkreipdavau dėmesio, nes man atrodė, kad ten drabužiai verslo moteris, dalykiniai kostiumai ir griežtas dizainas. Aš klydau, labai gražios ir ryškios spalvos, tačiau visi drabužiai labai skoningi. Noriu pasakyti tik tiek, kad kokį Pietro Filipi drabužius nepasirinktum - ar verslo susitikimams ar laisvalaikiui,  ar susitikimui su draugę, atrodysi labai elegantiškai ir gražiai. Aš jau išsirinkau kelis variantus, reikės būtinai pasimatuoti. Vakar buvo tiek žmonių, o skubių sprendimų dėl drabužių aš priimti nemėgstu, reikia viską gerai apgalvoti ir mintyse jau sukurti kelis derinukus, tik tada drabužį galima pirkti. Na o dabar, žiūrime nuotraukas...
PS. aš visai užmiršau parašyti, kad tai drabužiai ne tik merginoms ir moterims, bet ir vyrams. Labai gražūs dalykiniai kostiumai, kuriuos galima nešioti ne tik į verslo susitikimus, bet ir laisvalaikiui, derinant klasikinius švarkus su laisvo stiliaus kelnėmis.







Pietro Filipi tai Čekijos mados prekės ženklas, tai elegantiškų drabužių vyrams ir moterims sinonimas. Rafinuotumas ir individualumas yra pagrindiniai šio ženklo aspektai, kurie yra pabrėžiami kiekvienoje eilutėje nuo klasikinės kostiumo iki cashual stiliaus laisvalaiko drabužių.

Pietro Filipi sukuria produktus  modernumą  ir dinamiką vertinantiems klientams, kuriems mada tai galimybė išreikšti gyvenimo būdą ir asmenybę.


















































SHARE:

4 komentarai

  1. Labai stilingi ir gražūs drabužiai. Net nebučiau pagalvojusi. Ten kažkaip nedrąsu koją kelt (na žinai tai jausmą, kai matai, kad visai nėra žmonių):))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi buvo nedrąsu, tačiau dieną prieš prezentaciją nuejau, viską apžiūrėjau. Negaliu pasakyti, kad kainos mažos, tačiau grą kokybė kainoja. Kainas ir naujos kolekcijos drabužius galima pažiūrėti jų internetiniame saite:
      http://www.pietro-filipi.com/en/home.php

      Panaikinti
  2. Pietro Filipi drabužiai moterims tikrai išsiskiria kokybe. Pati dažnai dvejodavau užeiti į ar neužeiti į parduotuvę, bet kai išdrįsau, labai pamilau šį prekinį ženklą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. AS ISDRISAU IR UZEJAU ISIMYLEJAU VISA JU PRODUKCIJA

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig