2015 m. kovo 31 d., antradienis

Šį mėnesį pabaigiau...



Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie pasibaigusius produktus, Jų šį mėnesį nelabai daug, tačiau aptarti vistiek turime ką.

Prieš renginius dažiau plaukus. Pasirinkau truputi stipresnius L'oreal Casting Creme Gloss plaukų dažus, jie puikiai nudažo geltoną atspalvį, kuris lieka po Estel miltelių naudojimo, spalva gaunasi labai graži, pilka su šaltu atspalviu. Laikosi atspalvis apie dvi savaites, priklausomai nuo to, kaip dažnai plauname plaukus.

Mano mėgstamas plaukų lakas Margarita, nuostabus lako kvapas ir lengva fiksacija. Būtinai nusipirksiu dar vieną įpakavimą.



VIVI 12 žolelių plaukų balzamas - nuostabus dalykas, gerai tiesina, minkština ir švelnina plaukus, naudojasi labai taupiai, aš naudojau po plaukų dažymo kad plaukai atsigautų. Nusipirksiu dar vieną, nes VIVI plaukų priežiūros produktai man patinka labiausiai iš visų natūralių siūlomų rinkoje.

Lush Marilyn plaukus atstatanti priemonė - naudoti reikia prieš plaukų plovimą, užtepti ant plaukų, palaikytu apie valandą ir plauti plaukus kaip įprasta. Rezultatas man labai patiko, plaukai atrodo gražiau, jie nepraranda apimties, tačiau guli plaukas prie plauko. Idealiai tinka šviesiems plaukams. Skaičiau aprašymą, kad priemonė pagerina plaukų atspalvį, galiu pasakyti, nepagerina, viskas lieka kaip ir buvo.




Pasibaigė mano mėgstamos PUPA kūno priežiūros priemonės. Aliejus PUPA Siper Olio buvo sunaudotas labai greitai su dideliu malonumu, nes kvapas patiko. Tarsi jo sudėtyje buvo natrio gliukomatas, tepi tepi, ir dar norisi tepti, aš net nenaudojau kitų savo kūno priežiūros priemonių, rankos pačios pasiimdavo šį aliejuką. Būtinai susipirksiu dar.

Planeta Organica Hawaii kūno šveitiklis - aš pastoviai naudoju kūno šveitiklius, mėnesio pradžioje pasibaigė PUPA, prisiminiau, kad turiu dar kelis Planeta Organica variantus. Man jie patinka, kaina nedidelė, kokybė ir poveikis labai geri, o pasirinkimas labai didelis.

Ambroozija vonios druska Gabija su levandomis - tai SPA namuose, nuostabus produktas. Pirksiu su rožėmis.

Terpentino vonios ekstraktas - man padeda atsipalaiduoti, mažina svorį, gerina kraujotaką, mažina celiulito požymius, padeda nuo peršalimo (naudojant su eteriniais aliejais). Gaila kad daugiau nerandu kur pirkti būtent tokius įpakavimus. Jeigu kur nors matėte, parašykite komentaruose.




Šį mėnesį pasibaigė daug veido priežiūros produktų:

Marmozel veido tonizuojantis losjonas Pievų - labai gaivus ir 'Žalias" kvapas, gerai drėkina ir ramina veido odą.

Ambroozija veido prausiklis JUNDA - mano kosmetinės 'must have', tik pavasarį naudoju ne kiekvieną dieną, o į savaitę kelis kartus kaip kaukę.

Biokosmetikos akademija Rožių kremas su šilku - labai gerai maitina veido odą, puikiai tinka sausos odos savininkėms.

Žiedė bekvapis veido kremas - superinis veido kremas, puikiai tinka probleminės odos priežiūrai, kvapas vos vos jaučiamas, tačiau man jis patinka labiausiai iš viso Žiedė kosmetikos asortimento.

Mizon priemonė nuo spuogų - kai atsiuntė buteliuką, galvojau nepabaigsiu niekada, o pasirodo kai užpuola spuogai jis pasibaigia labai greitai. Esmė - rožinės spalvos pudra, o skystis tai tiesiog dezenfekcija. Jeigu pasibaigė pudra, reikia pasibaigė priemonė.



Kaip visada, Korėjietiškos dantų pastos, kitą kartą jau bus ir Ecodenta, nes jau beveik eina į pabaigą.



Make Up Facroty CC kremas - labai patiko kremo konsisitencija, tačiau spalva man per tamsi. 

Skin Code comfort Balm - labai Patrio, nuostabus drėkinamasis dieninis kremas, kuris gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas.

Giovani plaukų serumas - labai tirštos konsistencijos, stipraus kvapo aliejus. Sudėtyje silikonai, tačiau silikonai mano plaukams patinka, o šitas aliejus net mano plaukams buvo per riebus.

Rival Drop veido kaukė su braškėmis - man labai patinka vienkartinės kaukės, jos puikiai atgaivina veidą, galima pasiimti su savimi, o vienos užtenka net keliems kartams.

ANNY Green Tea beauty butter - labai malonus ir riebus rankų sviestas. Turiu pilną įpakavimą, būtinai parašysiu atsiliepimą.

Dr. Kizinger drėkinamoji veido kaukė - jokio efekto. Nepatiko.

Vonios tirpalas prieš miega - labai maloniai kvepia levandomis. Mačiau ir kitus variantus, pabaigsiu Lush, nusipirksiu dar kelis įpakavimus.



Isana nagų lako valiklis - mano mėgstamas, dabar testuoju ANNY, savaime suprantama, ANNY valiklio kvapas, ir poveikis nagams, ir rezultatas geresnis, tačiau ir kaina atitinkamai aukštesnė.

Pasibaigė Mano Dior maskuojama priemonė. Rezultatas buvo labai geras, tačiau vietoj Dior pirkau MAC, ten maskavimo savybės žymiai geresnės.

Sierra Bees lūpų balzamas - buvo labai malonu naudoti, tačiau ant gavo balzamas visai ištižo, teko išmesti.

Mizon Volume Lip Essence - labai gerai drėkina ir maitina lūpas, mano mėgstamas lūpų balzamas. Pirkau ir pirksiu toliau.







SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig