2015 m. kovo 28 d., šeštadienis

Sleek BASE DUO KIT (spalva Barley 335)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien paskutinė renginių dieną,  važiuoju į O'right seminarą, o vakare einu į Mados Infekciją. Vakar man labai patiko, malonus ir draugiški dizaineriai, dėmesio vertos kolekcijos ir drabužiai verti jūsų spintos. Apie tai, kas patiko papasakosiu jau netrukus, rytoj visą dieną planuoju rašyti blogą, o šiandien noriu Jums papasakoti apie Sleek rinkinuką du viename, tai ir kreminė pudra ir biria pudra. Aš jį pirkau pakankamai seniai, tačiau atsiliepimą rašau tik dabar.




Gamintojo aprašymas:


Sleek kompaktinis veido pagrindų rinkinys susideda iš kreminės pudros ir kompaktinės pudros. Pudrų atspalviai idealiai dera tarpusavyje, suteikia gražios odos efektą per du paprastus žingsnius.

Vidutinio maskavimo kreminė pudra

Pudros formulė praturtinta jojoba (simondsijų) aliejumi
Vitaminas E drėkina veido odą
Suteikia matinį 'finish'ą' jūsų veido odai
Lengvos nesvarios konsistencijos
SPF 15, kuris apsaugo odą nuo kenksmingų UVA ir UVB spindulių

Lengvos ir smulkios konsistencjos kompaktinė pudra vualė
Gerai prisitaiko prie odos atspalvio
Kontroliuoja riebalų išsiskyrimą ir suteikia matiškumą


Talpa: 18 gr.

Kaina: 14,99 $



Sudėtis:

Pressed Powder:
Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Nylon-12, Dimethicone, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polymethyl Methacrylate, Magnesium Stearate, SimmondsiaChinensis (Jojoba) Seed oil, EthylhexylMethoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin May Contain: Iron OxidesCI 77491, CI 77492, CI 77499
Cream Foundation:
Mica, Beeswax, PentaerythritylTetraisostearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, CoperniciaCerifera (Carnauba) Wax, Caprylic/Capric Triglyceride, Polymethyl Methacrylate, Microcrystalline Wax, Cetearyl Alcohol, SimmondsiaChinensis (Jojoba) Seed oil, Tocopheryl Acetate, EthylhexylMethoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Methylparaben, Propylparaben

Įpakavimas:








Spalvų pasirinkimas:


Mano spalva: Barley

Nuotraukose atrodo taip

Realybėje:

Kreminė pudra


Kompaktinė pudra







Rezultatas:

veidas be kosmetikos:




Kreminė pudra:







Su kompaktine pudra:





Mano nuomonė:

Buvo išpardavimas, todėl aš ir pirkau šią pudrą pabandymams, kainavo man vos 7$, todėl labai daug nesitikėjau. Sleek pudros pliusas - daugybė atspalvių, tačiau internetu tokius produktus pasirinkti labai sunku, nors pudra atrodo pakankamai tamsi, jos spalva šviesoka ir tinka šviesios odos savininkėms. Labai patogu, kad tai du viename, ir kreminė pudra ir kompaktinė pudra viename įpakavime. Šnekant apie įpakavimus, noriu pasakyti, kad jie nėra super patogus. Ant matinės juodos spalvos dėžutės pilna pirštų antspaudų, ją reikia pastoviai valyti. Pudros įpakavimas turi veidrodį, tačiau nėra nei teptuko, nei kempinės. Aš pudrą pradėjau naudoti tik tada, kai nusipirkau Real Techniques kempinė (beauty blender), pirštais gi pudros nenaudosi, todėl sakyčiau šioje vietoje įpakavimas nelabai apgalvotas.
Kreminė pudra vidutinio maskavimo, sluoksniojasi gerai, man laikosi pakankamai ilgai, porų nekemša, tiesą sakant, man labiau patinka mano veidas be kompaktinės pudros, nes jį sausina veidą, suteikia jam matiškumo, paryškina sausas vietas ir šerpetojimui, tačiau sulygina veido poras, jos tampa mažiau pastebimos.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad man labai patiko kreminės pudros konsistencija, tačiau įpakavimas turi savo minusų, o pasirinkti spalvą internetu labai sunku.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig