2015 m. kovo 28 d., šeštadienis

VIVI plaukų šampūnas ir kaukė su argano ir kanapių aliejais


VIVI kosmetikos produktai po mažu užkariauja mūsų vonios lentynas. Šiuos produktus naudoja ne tik tos, kas vertina natūralią sudėtį, bet i tos, kurios tikėsi geriausio rezultato. Niekam ne paslaptis, kad natūralūs plaukų šampūnai dažniausiai netinka naudoti šviesiems plaukams, po jų rezultatas tragiškas, plaukai būna sausi, veliasi ir sunkiai šukuojami, tačiau VIVI plaukų priežiūros priemonės taip patinka mano plaukams, kad aš juos naudoju pastoviai. Šampūnas ir kaukė puikiai tiko mano sausiems, pažeistiems laukas, todėl šiandien noriu pasidalinti savo atsiliepimu su Jumis.

Gamintojo aprašymas:






VIVI Šampūnas su kanapių ir argano aliejais









Šampūnas skirtas kasdieniam plaukų plovimui visų tipų plaukams. Pagamintas iš ekologiškų plaunančiųjų medžiagų. Ekologiškais arganų ir kanapių aliejais praturtintas šampūnas švelniai prausia, nedirgina galvos odos, nekenkia plaukams. Draugiška aplinkai kondicionuojanti medžiaga lengvina plaukų iššukavimą ir mažina elektrinimąsi, suteikia blizgesio, saugo dažytų plaukų spalvą.

Naudojimas:

Gerai sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu, nedidelį kiekį šampūno paskirstykite ant plaukų. Švelniai masažuokite, kol šampūnas gerai išputos, tuomet išskalaukite vandeniu. Rekomenduojama procedūrą pakartoti. Po plovimo patariama naudoti VIVI plaukų kondicionierių.

Sudėtis:

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate*, Cocamidopropyl Betaine*, Potasium Cocoate*, Cannabis sativa oil*, Lauryl Lactate*, Glycerin, Sodium Chloride, Lactic Acid, Strawberry Aroma, Argania Spinoza oil*, Mentha Shivaki Oil, Cananga Odorata Oil, Potasium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Behenamidopropyl Dymethylamine. | LT | *Setifikuoti ekologiški ingredienta

Talpa: 230 gr.

Kaina:  14 EUR

Konsisitencija:





VIVI plaukų kaukė su arganų ir kanapių aliejais






Plaukų kaukė su arganų aliejumi skirta plaukų atgaivinimui, drėkinimui. Kondicionuojanti medžiaga gerai minkština plaukus, daro juos lengvai iššukuojamus, panaikina statinį jų krūvį, puoselėja dažytų plaukų spalvą. Kviečių proteinai ir D-pantenolis drėkina plaukus. Arganų aliejus ir alijošiaus ekstraktas žinomi kaip plaukų augimą skatinančios priemonės.

Naudojimas:

Nedidelį kiekį kaukės įtrinkite į VIVI šampūnu išplautus ir nusausintus plaukus. Apgaubkite galvą rankšluosčiu ir palaikykite 20-30 min. Po to nuplaukite kaukę tekančiu vandeniu.

Sudėtis:

Aqua, Humulus Lupulus Hydrosol, Cetyl Alcohol*, Behenamidopropyl Dimethylamine, Argania spinosa oil*, Cannabis Sativa oil*, Triticum Vulgare Protein, Lactic Acid, Aloe Vera Extract, D-Panthenol, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Sinensis Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Limonene**, Linalool**. | *Ekologiški ingredientai, **natūralių eterinių aliejų sudėtinės dalys.

Talpa: 100 gr.

Kaina: 8 EUR

Konsistencija:




Kur pirkti: www.vivi.lt

Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo VIVI produktų įpakavimo. Šitie buteliukai atrodo ypatingai gražiai ir stilingai, tikra vonios puošmena, naudoti ir imti su savimi į keliones patogu, šampūnas užsisuka ir nebėga iš buteliuko. Šampūno dozatorius labai patogus. VIVI plaukų priežiūros linijos su argano ir kanapių aliejumi kvapas labai švelnus ir malonus, kaukė kvepia žymiai stipriau, nei šampūnas, tačiau kvapas plaukuose nelieka. Šampūno konsistencija labai skysta, po pirmo naudojimo man jis visiškai nepatiko, nes buvo toks įspūdis kad plaukai liko riebaluoti, pradėjau ieškoti informacijos apie natūralius šampūnus ir supratau, kad prieš naudojimą juos būtina gerai suplakti, po to šampūnas nors ir nelabai pūtuoja, tačiau plauna gerai, nors ir labai švelniai. Aš plaunu plaukus du kartus, todėl plaukai riebaluoti nelieka. Šampūnas naudojasi netaupiai, tačiau vertinat kad tau yra natūralios sudėties ir ekologiškas produktas, manau taip ir turi būti. Prisimename: prieš naudojimą būtina gerai suplakti.
Plaukų kaukė man patiko labiausiai, jos konsistencija labai tiršta, būtent tokia, kokios reikia mano sausiems ir pažeistiems plaukams. VIVI kaukė gerai švelnina, lygina ir minkština plaukus. Gamintojas siūlo išlaikyti kaukę ant plaukų apie 30 minučių, taip ilgai aš laikau kai turiu laiko, arba iš karto po plaukų dažymo, kad plaukai atsigautų. Reikia labai nedidelio kiekio, kad užtepti kaukė ant visų plaukų (iš karo po dažymo aš tepu ant visų plaukų (bet ne ant galvos odos), o kelios savaitės po dažymo tik ant plaukų galiukų (nes atauga šaknys, o mano galvos oda rieboka, dar labiau jos riebinti aš nenoriu)). 
Apibendrinat noriu pasakyti, kad šita produktų linija skirta normaliems-sausiems plaukams, o kaukė manau tik sausiems, nes normaliems bus per stipri, arba ją galima naudoti tik ant plaukų galiukų.

Rekomenduoju išbandyti, man labai patiko, ypač VIVI plaukų kaukė. Tiesą, bandžiau pas draugę VIVI plaukų toniką, wow... būtinai nusipirksiu pilną buteliuką.

PR Samples








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig