2015 m. kovo 3 d., antradienis

VIVI Avokadų kremas su šilko peptidais



Kaip smagu, kai VIVI savo salelėse dalina mėginukus, tai aš atradau, kad mano veido odai puikiai tinka avokadų kremas su šilko peptidais. Šiandien skubu nuostabų VIVI kremą pristatyti Jums.

Gamintojo aprašymas:



Vanduo, vanduo, vanduo... Tai taip paparasta ir taip stebuklinga. Galime turėti aukso ir deimantų, didžiuotis moderniausiais ir brangiausiais daiktais, bet visa tai nebus verta tyro vandens gurkšnio, nes jis svarbiausias mūsų gyvybei... ir grožiui. Todėl mums labai svarbu kurti veido priežiūros priemones, kurios ne tik nesausintų, bet ir padėtų išlaikyti drėgmę odoje. Mes ilgai ieškojome tokių medžiagų ir jas radome garsiausiose Europos laboratorijose, todėl galime užtikrinti, jog mūsų drėkinantieji kremai itin efektyvūs ir nuostabūs savo sudėtimi.

Kremas intensyviai drėkina odą ir daro ją itin švelnią dėl sudėtyje esančių šilko amino rūgščių. Nerafinuotas avokado aliejus sustiprina drėkinamąjį poveikį, liepžiedžių ir žaliosios arbatos hidrolatai ramina odą, ją standina ir gerina spalvą.

INGREDIENTS: Tillia Cordata Flower Water, Aqua, Humulus Lulupus Flower Water, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Prunus Armeniaca Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Polyglyceryl-3 Cetyl Ether Olivate, Hydrolyzed Silk Peptides, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acacia Gum, Xanthan Gum, Linalool**, Geraniol**. | EN *Organic certified ingredients, **Ingredients of essential oils | LT *Setifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.

Tūris: 50 g

Kaina: 10,43 EUR

Kur pirkti: www.vivi.lt

Šios savaitės akcija:


Įpakavimas:





Konsisitencija:







Mano nuomonė:

Aš išbandžiau beveik  visus VIVI kremus (ačiū už mėginukus), mano veido odai patiko Avokadų ir Pelynų kremai. Pelynų kremas puikiai tinka vasaros sezonui, nes neriebi odos, o žiemos sezonui reikia drėkinamojo kremo, nes šaltos oras ir šildymas patalpose sausina mano veido odą, ji šerpėtuoja, kreminės pudros sunkiai tepasi ir negražiai atrodo.
VIVI Avokadų kremas mano atradimas, jis drėkina, tačiau neriebina odos, triks riebiai - normaliai odai nepriklausomai nuo sezono, sausos odos priežiūrai bus per lengvas. Kremas gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas, nes neriebina odos. VIVI avokadų kremo kvapas labai neįprastas, vintažinis, prieš pirkimą reikia būtinai susipažinti, nes gali erzinti. Konsistencija labai lengva, susigeria greitai, naudojasi taupiai. Rekomenduoju išbandyti. Taip pat noriu priminti, kad jau veikia VIVI internetinė parduotuvė, ten taikoma 20%nuolaida ir kiekvieną savaitę vis skirtingi pasiūlymai.












SHARE:

6 komentarai

  1. Jau senokai esu nusižiūrėjusi šį kremą ir intuityviai jaučiu, jog tiks:) net konsultantė man jį rekomendavo naudoti rytais, vakarui pasiūlė paakių-veido kremą, man buvo atlikta veido analizė. Šiuo metu baigiu paskutinius lašus šilko kremo, jis irgi labai lengvas drėkinantis kremas, tinkamas kaip prieš makiažą, bet turi itin stiprų kvapą. Na, bet negreitai įsigysiu šį kremą, nes dovanų gavau kitos kompanijos gaminį:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kremo su šilko nebandžiau, tačiau šito kremo kvapas urgi specifinis, todėl prieš pirkimą būtina įvertinti, ar tinka ir neerzina. O šilko kremą būtinai apžiūrėsiu, sudominai kvapu... ;-)

      Panaikinti
    2. šilko kremas kvepia medetkomis, tai stipriausią kvapą turintis VIVI kremas:)

      Panaikinti
  2. Is tiesu labai geros kainos ! O ir dovana ... butinai isbandysiu kremuka ,o ir kelis kitus produktus :) Aciu uz rekomendacijas ! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, kaoni nėra labai didelės, tačiau pradžiai rekomenduoju aplankyti VIVI salelėje ir susipažinti su produktais ir kvapais, konsultantai mielai duoda mėginukų, taip galima išsirinkti tinkamą produktą.

      Panaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig