2015 m. kovo 17 d., antradienis

WET Brush - šukos šlapiems plaukams


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu pradėti nuo Wet Brush plaukų šukų. Aš jau seniai jas pastebėjau JAV bloggerių apžvalgose, ten buvo rašoma, kad tai labai naudingas ir geras produktas. Kai prieš gerus metus aš ieškojau šių šukų www.ebay.com, jų kaina buvo labai didelė, todėl aš nenusipirkau. Ačiū, lookfantastic grožio dėžutei už nuostabią galimybę susipažinti su įvairiais produktais. Šį kartą dėžutėje buvo šitos šukos, aš suskubėjau į vonią plaukti plaukų ir išbandyti šukas.



Gamintojo aprašymas:



Wet Brush plaukų šepečiai sukurti su specialiais Intelliflex šereliais, kurie prisitaiko prie plauko struktūros, nepeša ir nerauna plaukų. Tinka garbanotiems, tiesiems plaukams, perukams, priaugintiems ir prisegtiems tresams. Amerikoje išrinkti kaip reikalingiausias grožio produktuose.

Šukų pasirinkimas:




Mano šukos: MINI Wet Brush

Įpakavimas:






Kaina: 

mini šukos: 11,99 svarų
įprasto dydžio šukos: 11,99 svarų


Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu šukuoti šlapius plaukus, nes jeigu plaukai jau išdžiuvo, jų sušukuoti neįmanoma, jie garbanojasi, o man patinka tiesių plaukų šukuosenos. Mano kosmetinėje kelios šukos: macadania, dessata ir tangle teezer, dabar mano kosmetinėje ir garsios ir labai populiarios JAV The Wet Brush.
Galiu pasakyti, šukos šukuoja. Aš pastoviai naudoju savo plaukų šukavimui Dessata ir TT šukas, palyginus su šitomis, jos glosto plaukus. The WET brush gerai iššukuoja plaukus, tačiau jų nerauna ir nepeša. Po TT šukų, šitos šukos labiau primena paprastas. Aš negaliu pasakyti, kad jos tapo mano mėgstamiausiais, tačiau išbandyti buvo labai įdomu. Taip pat  šitos šukos idealios jeigu reikia gerai iššukuoti plaukus, nes man iki šios atrodo kad TT plaukų tipo šukos tik glosto plaukus, bet kaip maloniai glosto.. ;-)












SHARE:

2 komentarai

  1. Man nepatiko sitas sepetys, tangke teezeris nepalyginamai geriau issukuoja slapius plaukus. Su wet brush brauki brauki, brauki brauki, gal po 10min ir gauni rezultata kaip su tangke teezer po keliu brukstelejimu.. Atidaviau dukrai zaist.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bandžiau draugės šį šepetį - man irgi ne itin patiko. Turiu Tangle-teezer, kurio, bent kolkas, nekeisčiau į nieką!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig