2015 m. balandžio 11 d., šeštadienis

ANNY nagų lakas. Spalva 246 Endless love ir 456 Blush Champagne (glitter effect top coat)



Aš jau pasakojau apie nauja ANNY Just Married nagų lakų kolekciją, vakar aš juos pamačiau gyvai. labai patiko blizgučiai (kur aš ne blizgučių) ir rožinės spalvos nagų lakas, taip pat suprantu, kad tobulas šalto atspalvio Nude spalvos nagų lakas yra retas atvejis, todėl mano pasirinkimas 3 nagų lakai iš šios nuostabios kolekcijos. Šiandien apie rožinį ir tobulus auksinės ir rožinės spalvos spalvos blizgučius papasakosiu plačiau.






ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Kaip jau supratote, lakas iš Limited Edition kolekcijos, gyvai kolekcija atrodo taip:



Įpakavimas:








\


Manikiūrui nauojau:









Rezultatas:










Mano nuomonė:

Aš ruošiuosi vestuvėms, todėl šį kolekcija negalėjo praeiti pro šalį. Jau galvoju kokios spalvos nagų laką pasirinkti prie suknelės, kokios spalvos glitterą naudoti. Žinau tiksliai, nagus lakuosiu su ANNY nagų laku, pasirinksiu šviesiai balta kreminį atspalvį su Sidabrinės spalvos blizgučiais, gelinių nagų nenoriu, man jos taip baisiai ir nenatūraliai atrodo. 
Žodžiu, šiandien apie Baby Doll rožinį atspalvį ANNY 246 Endless love . 
Mergaitės, mergaitės... ech tokios mergaitės... Aš negaliu praleisti tobulos rožinės spalvos nagų lakus- kremus be blizgučių ir shimerio. Tokie atspalviai  ypatingai gražiai atrodo vasaros metu, kai rankos įdegusios, puikiai tinka prie pavasarinių ir vasarinių drabužių. ANNY rožinės spalvos lakas pakankamai tirštos konsistencijos, jau padoriai atrodo ant nagų po vieno sluoksnio, kartais tokio atspalvio lakus reikia lakuoti po keturis sluoksnius, kad nagai atrodytų gražiai, su ANNY to daryti nereikia, man užteko nulakuoti du sluoksnius ir nagai atrodo tobulai, labai graži spalva. 
Labiausiai nustebino auksinės ir rožinės spalvos blizgučiai shimeris- viršutinis sluoksnis, aš vakar išbandžiau šį nagų lako variantą ant visų ANNY nagų lakų, galiu pasakyti, tobulai atrodo su tamsios spalvos nagų lakais,suteikia jiems 3D efekto, būtinai parodysiu rezultatus, o kol kas šiandien aš lakavau jį kaip akcentą ant vieno nago, manau per daug blizgučių nėra sveika ir skoninga. Nustebino tai, kad blizgučiai nusivalo be didelių pastangų. Kaip? Nežinai, paprastu ANNY nagų valikliu, perbrauki kelis kartus ir viskas, jokių dildinimų ir gramdymų.
ANNY nagų lakų teptukas labai patogus, leidžia nulakuoti nagus labai arti odelės, laikosi standartiškai naudojant lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį apie 4-5 dienas, blizgučiai laikosi žymiai ilgiau.

PR Sample


SHARE:

5 komentarai

  1. Pagooglinau, wow , kokia nereali spalva. ;-) Laukiu tavo nuotraukų

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet kad ji visai ne pavasariška! Kitaip nei Alionos rūžava ;) Aš nežinau kodėl, bet ANNY lakai taip vilioja, aišku, dėl kokybės, bet yra kitų kokybiškų lakų, tačiau šiuo metu ANNY - favoritai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. ANNY labai geras santykis kaina ir kokybė, plius spalvų pasirinkimas labai didelis, naujos kolekcijos atrodo tobulai, būsima skirta Bloggeriams ;-) Laukiam nesulaukiam

    AtsakytiPanaikinti
  4. su grynai pavasariškom spalvom aš jau apribota - maniškės spalvos turi tikti prie darbinio kamufliažo:p

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galiu tau pasakyti Camo spalvos labai madingos, ypač maišant su labai ryškiom (žaliom, oranžinėm ir net mėlynom), būsi pati madingiausia. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig