2015 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Beauty Talk



Šiandien ketvirtadienis, todėl mano bloge rubrika Beauty Talk, pasakosiu apie tai ką rašė Lietuvos Bloggeriai šią savaitę, taip pat pristatysiu kelias kosmetikos naujienas, kurias pristatė užsienio bloggeriai. Kviečiu pasiimti puodelį skanios kavos ir perskaityti mano naują įrašą.

Apie veido priežiūros priemones:



Judita nenustoja mus džiuginti dar nematytomis veido priežiūros priemonėmis, šią savaitę tai riebios odos dieninis ir naktinis kremas iš Hormocenta. visiškai sutinku, riebia oda reikia ne tik valyti, bet ir gerai drėkinti.


Modestos bloge naujas atsiliepimas apie veido priežiūros priemones Primavera, tai turtingos sudėties linija normaliai-sausai odai.


Kaip gaila, kad Kiehl's kosmetikos produktų nėra Lietuvoje, su mielu noru išbandyčiau kelias veido priežiūros priemones, jų sudėtis natūrali, tačiau kaina nėra labai maža. Enrika pasakoja savo blogo skaitytojams apie naktinį veido koncentratą.


Micelinis vanduo labai geras veido valymo būdas, tačiau pirmą kartą mačiau Eucerin vandenuką. Gėlėtos kosmetinės bloge pilnas šio produkto aprašymas.


Perskaitai blogus ir sužinai labai daug naujo, pirmą kartą matau tokius Garnier kremukus, labai įdomiai atrodo, ačiū Salomėjai už įrašą.



Manau jau visi išbandėme naujus Avon Nutraeffects kremus, man labai patiko, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį. Dar vienas atsiliepimas Juodosios Plunksnos bloge


Dar vienas įdomus veido priežiūros produktas: Oz Naturals Vitamin C Serum. Man labai patinka žiūrėti į Indrės blogo nuotraukas, jos tokios gražios ir profesionaliai padarytos, kad norisi nusipirkti viską.


Apie Kosmetiką...



Kotrynos atsiliepimas apie Dior Star Pudrą, man ši pudra labai patinka nepriklausomai nuo sudėties, tokios gražaus ir subtiliai spindinčio veido su bet kuria kita pudra padaryti neįmanoma.


Karolina pasakoja apie Artdeco šešėlių pasirinkimo gausą. Taip, sutinku, prie tokio stendo labai lengva pasimesti, todėl aš darau namų darbą: prieš einant į parduotuvę surašau šešėlių atspalvius, kurie man patiko, sudarau mintyse šešėlių derinius, kaip dažyti ir kaip šešėlių spalvos atrodo kartu. Taip padaryti pasirinkimą žymiai lengviau ir paprasčiau.

Aš mačiau Pelenės parodoje būtent šią paletę, tačiau spalvos man pasirodė ne per ryškiausios, todėl nenusipirkau, dabar ieškau Sleek Acid paletės, ten tikrai drąsioms ir neįprastiems makiažams. Del Mar paletė puikiai tinka vasarai, spalvos gražios - man patiko BoraBora ir Zoola. Daugiau nuotraukų ir makiažo variantas Živilės bloge



Zoeva tai ne tik nuostabūs teptukai, bet ir pasakiško grožio akių šešėliai. Noriu, mėlynas ir violetinis atspalviai atrodo tobulai, ačiū Avai už atsiliepimą.




Niekada neturėjau savo kosmetinėje Bourjois kreminių pudrų, bet labai noriu išbandyti, nes nuotraukos ant veido  atrodo labai gerai ir gražiai. Patricijos rezultatas su šia pudra tikrai skatina atkreipti į ją dėmesį.





Pašnekėjimui


Aš galvojau kad spalvų teorija pagal metu laikus nėra labai paplitusi ir žinoma, kol per vieną savaitę per du skirtingus interviu man drabužių dizaineriai nepasakė, kad orientuojasi su savo kuriamais drabužiais į merginas vasaras. Dabar būtinai pažadu viską išanalizuoti, nes sunku palaikyti dialogą, kai trūksta žinių. Jurgita savo skaitytojams šią savaitę pasakoja būtent apie The summer ir The Winter tipus.


Tobulas Ievos lietpaltis, pas mus Lietuvoje tokia vasara, kad kartais ir lietpaltis ne pro šalį, kaip tik šiandien užsakiau sau panašios spalvos. O Ievos drabužių derinukas tobulas.



Dar vienas gražus drabužių derinukas ir Pelenės parodos įspūdžiai Živilės bloge.



Man labai patinka kaip maži žiedai atrodo ant rankos, tačiau pati kol kas kažkodėl nenešioju, būtinai nusipirksiu kelis. O kol kas labai gražūs žiedai Aurėlijos bloge.




Gretos knygos aprašymas labai sudomino, aš knygos dar nenusipirkau ir neskaičiau, o pilną atsiliepimą galite rasti čia:




Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Tikriausiai matėte, kad Guerlain išleido vieno atspalvio akių šešėlius. Atspalvius ir rezultatą ant akių galima pažiūrėti čia.


Tik aš spėjau pagalvoti kokia vasara be Guerlain naujų meteoritų ir parašau, naujieji Meteoritai, tiesą iš nuotraukos sunku pasakyti kokios jie spalvos ir ar verta pirkti, galiu tik teigti, kad įpakavimas paprastas, tik dangtelis auksinės spalvos. Laukiu daugiau nuotraukų tam, kad apsispręsti.



Radau vieną nuotrauką kaip meteoritai atrodo gyvai, nežinau, nieko gero tiesą sakant.



Mūsų parduotuvėje jau galima rasti naują Mac pavasario kolekciją, man labai patiko skaistalai, galvoju, reikia ar nereikia.



O štai šios kolekcijos lūpų blizgesio ir šešėlių apžvalga.




Na ir desertui apie stebuklingą veido pagrindą, kuris užmaskuoja visus veido nelygumus, trūkumus, vandeniui atsparus, naudojamas filmavimui ir dar turi milijoną pliusų.
ir dar


Atspalvius galima pažiūrėti čia:


Ačiū kad skaitote, gražios dienos




SHARE:

2 komentarai

  1. Aciu Aliona, likau ir vel maloniai nustebinta! :)

    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada prašom, man labai įdomu skaityti jūsų blogus, ypač mergaičių, kurios gyvena užsienyje, visada atrandu ką nors naujo ir nematyto.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig