2015 m. balandžio 17 d., penktadienis

Bio2You Natūralus šampūnas skatinantis plaukų augimą ir blizgesį


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti savo įspūdžius apie Latviškos gamybos natūralios sudėties Bio2You plaukų šampūną. Prieš tai aš jau pasakojau apie kūno šveitiklį, galiu pasakyti, sunaudojau su dideliu malonumu, man patiko ir kvapas, ir konsistencija ir sudėtis. Su natūraliais šampūnais man susidraugauti sekasi nelabai, mano plaukai mėgsta silikonus, todėl priešinasi kaip gali. Šiandien apie viską papasakosiu smulkiau.




Gamintojo aprašymas:



Natūralus, švelnus šampūnas dažnam naudojimui su šaltalankių, ženšenio, alavijo ir žaliosios arbatos ekstraktais. Stiprina plaukus, skatina plaukų augimą ir blizgesį. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite su Bio2You blizgesio kondicionieriumi.

Naudojimas:
Šampūną naudoti ant drėgnų plaukų, leiskite jam veikti 1-3 minutes, po to kruopščiai nuskalaukite.


Sudėtis:

INCI: Aqua (Water), Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xantham Gum, Hippophae Rhamnoides (Organic kernel) extract, Polyquaternuim-22, Panax ginseng root extract, Camellia sinensis leaf extract (green tea extract), Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum

Kaina: 9,95 EUR


Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš jau seniai naudoju natūralias veido ir kūno priežiūros priemones, net natūralios sudėties dekoratyvinę kosmetiką, tačiau su šampūnais ir balzamais natūralios sudėties man sunku susidraugauti. Mano plaukai labai sausi ir pažeisti, jiems reikia maitinimo ir drėkinimo, taip pat noriu, kad juos būtų lengviau iššukuoti. Šnekant apie natūralius šampūnus juos parinkti labai sunku, dažniausiai po plaukų plovimo norisi perplauti plaukus normaliu šampūnu, nes plaukai lieka tokie pat riebūs ir atrodo tragiškai. Aš jau supratau, kad natūralūs šampūnai dažniausiai pūtuoja labai gerai, tačiau tam, kad gerai išplauti plaukus reikia pasistengti.


 Čia keli patarimai kaip tai padaryti:

prieš naudojimą buteliuką su šampūnu gerai išplakti;
plauti plaukus du kartus (pirmą kartą plauname plaukus nuo nešvarumų, antrą kartą paliekame;
šampūną kelioms minutėms tam, kad jis pradėtų veikti);
išplauname plaukus dideliu kiekiu vandens;
naudojame plaukų balzamą tik ant plaukų galiukų (dažniausiai natūralūs šampūnai ir taip gerai maitina plaukus, todėl prie šaknų balzamo naudoti nereikia).

Šnekant apie Bio2You plaukų šampūną galiu pasakyti, visos taisyklės galioja. Šampūnas labai malonaus citrusinio kvapo, gerai pūtuoja, konsistencija - gelio. Plaukus reikia labai gerai išplauti ir nuskalauti su vandeniu tam, kad nebūtų nusivylimų, kad plaukai liko riebūs. Taip pat noriu pasakyti, kad po naudojimo blizgesys yra, tačiau jis nėra toks kaip nuo silikoninių priemonių, reikia suprasti, natūralios sudėties produktai nesuteikia rezultato čia ir dabar, reikia naudoti ilgesni laiką tam, kad pasireikštų rezultatas. 

PS. Aš naudojau savo plaukų balzamą, tačiau manau kad su Bio2You plaukų balzamu rezultatas gali būti dar geresnis.

Na o dabar atsakymas į pagrindinį klausimą: ar man patiko produktas? Man patiko, tačiau mano plaukams nelabai, nunešiau išbandyti mamai, jos plaukai nedažyti ir tamsūs, jai labai patiko, po naudojimo plaukai buvo blizgūs ir atrodė labai gražiai. Manau tokie šampūnai tinka nelabai pažeistiems ir balintiems plaukams, šviesaplaukėms reikia paieškoti stipresnių plaukų atstatančių priemonių, tačiau natūralios kaukės ir plaukų balzamai tikrai mano plaukų favoritai.



PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig