2015 m. balandžio 17 d., penktadienis

L'oreal Studio Line Hot&sleek ir Hot&smooth plaukų tiesinimo priemonės


Mano antrasis pasakojimas šiandien irgi apie plaukų priežiūros priemones, aš jau pasakojau, kad pasinaudojau Droge siūloma nuolaida ir nusipirkau L'oreal Sdutio line produktus plaukų tiesinimui. Parduotuvėje buvo du variantai: kremas ir purškiklis, koks tarp jų skirtumas ir kuris geriau tiesina plaukus šiandie papasakosiu.

Gamintojo aprašymas:


L'oread Studio Line Hot&smooth nuo karščio apsaugantis purškiklis.







Pirmasis Studio Line švelnumo suteikiantis purškiklis šilko mikroskaidulomis, sukurtas išskirtiniai naudoti tiesinant ir džiovinat plaukus. Jo formulė suteikia švelnumo jūsų plaukams ir kiekvienai sruogai, taip pat apsaugo nuo karščio poveikio.

Poveikis: glotnumas iki 24 val. ir jokių garbanų, suteikia jūsų plaukams šilkinį žvilgesį ir švelnumo pojūtį.

Sudėtis:



Talpa: 200 ml.

Kaina: 2,99 EUR (su nuolaida)

Kur pirkti: Drogas

Konsistencija:





L'oreal Studio Line Hot&sleek no karščio apsaugantis kremas







Pirmasis Studio Line švelnumo suteikiantis kremas šilko mikroskaidulomis, sukurtas išskirtiniai naudoti tiesinant ir džiovinat plaukus. Jo formulė suteikia švelnumo jūsų plaukams ir kiekvienai sruogai, taip pat apsaugo nuo karščio poveikio.

Poveikis: glotnumas iki 24 val. ir jokių garbanų, suteikia jūsų plaukams šilkinį žvilgesį ir švelnumo pojūtį.

Sudėtis:



Talpa: 200 ml.

Kaina: 2,99 EUR (su nuolaida)

Kur pirkti: Drogas


Konsistencija:



Mano nuomonė:

Nors produktų aprašymai visiškai identiški, skirtumas visgi yra. Galiu iš karto pasakyti kremas man ir mano plaukams patiko kur kas labiau, jis puikiai tinka labai sausiems ir pažeistiems plaukas, nesausina plaukų dar labiau. Purškiklis tiks normaliems - riebiems plaukas, nes jų neapsunkina ir suteikia blizgesio, taip pat purškiklio sudėtyje yra alkoholis, kuris gali sausinti dar labiau sausus ir pažeistus plaukus. 
Produktų įpakavimas labai gražus, mergaitiškai rožinis, traukia akį parduotuvėje. Produktų kvapas gana stiprus, profesionalių plaukų priežiūrios priemonių, man kvapas patiko, tikrai neerzina. Naudoti produktus labai patogu, juos lengva pasiimti su savimi, nes kremas užsisuka, o purkštuvas užsidaro, todėl galima dėl to nebijoti.
Rezultatas: kaip gamintojas žada, priemonės apsauga plaukus nuo karščio ir padeda juos tiesinti. Kad plaukai lieka tiesus iki 24  valandų tai dalinai tiesa, viskas priklauso nuo oro sąlygų, jeigu oras drėgnas, plaukai labai greitai susigarbanoja nežiūrint į panaudotas priemones. Bet viena reikšmiškai, su šiomis priemonėmis tiesinti žymiai lengviau, plaukai tiesiog slysta per tiesintuvą.
Po naudojimo plaukai tikrai švelnūs, gražūs ir gražiai blizga, tačiau purškiklis plaukus gali džiovinti, todėl rekomenduoju rinktis tiesinimo kremą.












SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-04-17 10:39

    Neringa padovanojo si purkiama produkta. Laaabai jis man patinka! Su juo mano plaukai tampa labai glotnus ir sveikai zvilga :) Man tai must have produktas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man žinok kremas labiau patiko, jis kažkiek dar plaukus padrėkina, todėl super produktas ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig