2015 m. balandžio 17 d., penktadienis

FASHION DATE for brides 2015!


Kaip tik laiku, aš irgi ruošiuosi vestuvėms, nu kaip ruošiuosi, vis galvoju kad laiko dar yra, o iš tikrųjų laikrodis tiksi, o tiek viskuo reikia padaryti, todėl su mielu noru dalyvausiu ir kviečiu prisijungti ir Jus, juk visada smagu išgirsti žinančių žmonių patarimus, gerai praleisti laiką ir pasisėmti naudingų patarimų ir gerų idėjų savo vestuvėms. 

Renginio informacija:



2015 metų nuotaka
Subalansuota jaunosiom, tačiau tinka ir visoms neabejingoms madai bei grožiui!

Išskirtinėje bei ypatingoje Vilniaus vietoje, romantiškoje Stiklių restorano atmosferoje, kviečiame aptarti svarbiausius klausimus, kylančius ruošiantis pačiai svarbiausiai Jūsų gyvenimo dienai- Jūsų nepakartojamos vestuvės!

Kaip išsirinkti tobulą nuotakos suknelę? Kas visgi geriau- siūtis ar nuomotis ją? Kiek realiai tam turi įtakos kaina? Nuo ko apskritai pradėti savo vestuvių planavimą?

Įspūdingiausių InžI mados namų 2015 -2016 metų kolekcijos suknelių pristatymas tik Jums!

Taip pat Jūsų laukia vestuvių makiažo patarimai nuotakai bei svečiams. Skirtingų nuotakos makiažų pristatymas. Kokių ribų neturėtų peržengti, nuotaką gerbiančios draugės.

Kokią pasirinkti jaunosios puokštę? Su kuo ir prie ko ją derinti? Kokius gėlių žiedus rinktis?

Jau seniai žinoma, jog kvapas yra įvaizdžio dalis, kuris leidžia Jums jaustis išskirtinai. Kaip išsirinkti tobulą kvapą tobulai Jūsų dienai?

Visa tai bei organizatorių staigmenos laukia Jūsų nepakartojamame mados ir grožio vakare "FASHION DATE for brides 2015!"

Vakaro lektoriai: dizainerė Ingrida Žitkuvienė (InžI mados namai), profesionali vizažistė Justina Gafarovaitė- Rašimienė (Gafaro makiažo studija), floristė Inesa Borkovska bei "Private Label" išskirtinių kvapų ekspertai.

NAUJIENA, visas dalyves po oficialios dalies kviečiame pratęsti vakarą stilingame ir elegantiškame kokteilių bare, DREAM BAR STIKLIAI, kur Jūsų lauks nuostabi muzikinė programa bei pirmojo gėrimo pavaišinimas!


Daugiau informacijos fashiondate@yahoo.com arba mob. 861868184

DĖMESIO dalyvavimas tik su išangstiniais bilietais!
Bilietus pirkti galima čia:


Susimatome per renginį



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig