2015 m. balandžio 17 d., penktadienis

essence spindinti bronzinė pudra Sun Club 2 in 1 (spalva 10 sunshine)


Paskutinis mano šiandienos įrašas apie essence sun club bronzinę pudrą du viename, tai matinės spalvos bronzinė pudra ir spindesio suteikianti priemonė. Man produktas labai patiko, todėl galiu drąsiai rekomenduoti atkreipti į jį dėmesį parduotuvėje.
Gamintojo aprašymas:

išlaikyk vasaros įdegį! spindinti bronzinė pudra iš essence sun club asortimento veido ir kaklo odai suteikia spindesio ir įdegusios odos efektą. 

Spalvų pasirinkimas:


Talpa: 10 gr.

Kaina: 3,39 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:





Spalva:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Šitos bronzinės pudros dar nėra parduotuvėje, tačiau kai tik atsiras, rekomenduoju atkreipti dėmesį, nes visos kitos essence bronzinės pudros yra su blizgučiais ir labai tamsios, šitas variantas man patiko Bronzinė pudra iš dviejų skirtingų sektorių: matinio bronzanto ir spindesio suteikiančios priemonės. spalvas galima maišyti tarpusavyje, arba naudoti atskirai kaip aš. Tamsi bronzanto spalva turi šiek tiek oranžinio atspalvio, todėl rekomenduoja naudoti ant įdegusio veido, tinka kontūravimui. O spindesio suteikiantis atspalvis švelniai rožinės spalvos, idealiai tinka kaip highlighteris. Konsistencija labai minkšta, tačiau pudra nebyra ir naudojasi maloniai ir taupiai. Įpakavimas labai paprastas, tačiau norėti kažkuo daugiau už tokius pinigus tikrai neverta.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad essence bronzinė pudra du viename labai gera priemonė savo kainų kategorijoje. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig