2015 m. balandžio 14 d., antradienis

Beautyblender® Red.Carpet (Limited Edition) makiažo kempinėlė - aplikatorius. Palyginimas su Real Technique kempine.


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie garsųjį Beauty Blender aplikatorių, kuris yra ant kiekvienos Beauty Bloggerės stalo, tačiau man labai įdomu, ar yra skirtumas tarp jo ir Real Tecniques? Ar verta mokėti brangiau? Aš jie vienodi ar skirtingi? Šiandien pabandysiu atsakyti į šiuos klausimus.



Gamintojo aprašymas:




Beautyblender® makiažo kempinėlės - aplikatoriaus patentuota elipsės forma leidžia padengti makiažo priemonę nepriekaištingai net ir sunkiai pasiekiamose veido vietose. Pagrindinis bruožas – atvirų griovelių struktūra, kuri užpildoma nedideliu kiekiu vandens leidžia makiažo priemonei būti kempinėlės viršuje, vietoj to, kad šis būtų „įsiurbtas“ į kempinėlės vidų. Taip sunaudojama mažiau makiažo.



    • Naudojimas:
    - Sušlapinkite kempinę vandeniu, ji padidėja!
    - Išgręžkite kempinę, nusausinkite rankšluosčiu. Nereikia laukti, kol ji išdžius, galima naudoti iškart nesibaiminant, jog vanduo pateks ant veido odos kartu su makiažo priemone.
    - Patapšnokite makiažo priemonės per visą veidą, tuomet paskirstykite ją kempinelės pagalba tolygiai, kad šis būtų kaskart ideliai padengiamas makiažu.
Kaip valyti kempinėlę – aplikatorių?
1 variantas – valyti kempinėlę skystu liquid blendercleanser® valikliu, užpilant jį ant kempinėlės, plauti šaltu vandeniu, paminkant, kad užputotų, gerai išskalauti ir nusausinti rankšluosčiu. Palikti išdžiūti.
2 variantas – valyti kempinėlę – aplikatorių valymo priemone blendercleanser® solid. Tinka valyti ypač suteptas vietas, patogus naudoti kelionėse. Sukamaisiais judesiais švelniai spustelkite kempinę į valymo priemonę, kad ši suputotų, spaudimas pašalina deguonį ir leidžia valymo priemonei patekti į kempinėlės vidų. Gerai išskalaukite, išgręžkite ir leiskite išdžiūti.

Kaina: 19, 29 EUR


Įpakavimas:





Sausas:




Šlapias:






O taip galima džiovinti:









Mano nuomonė:

Aš jau puikiai žinau, kad kempinė - aplikatorius man reikalingas, turint Real Techniques kempinę įvertinau visus jos privalumus.
  • Pudra galima tepti žymiai plonesniu sluoksniu, taip veidas atrodo natūraliau, makiažas mažiau pastebimas. Tačiau kempinė sugeria gerą dalį kreminės pudros, taip pat netinka makiažo pagrindams pagamintiems vandens pagrindu (Dior NUDe Air, Pupa Like a Doll ir pan).
  • Padeda gražiau sulieti pudrą, maskavimo ir kontūravimo priemones (perėjimo beveik nesimato veidas atrodo žymiai gražiau, o makiažas profesionaliau)
  • Sulygina sausas vietas, veido nelygumai ir šerpetojimai mažiau matomi
Iš misunų noriu paminėti tikrai, kad kempinę reikia plauti po kiekvieno panaudojimo.

Aš sakyčiau, kad matau daugiau pliusų, o ne minusų, todėl naudoju kempines su dideliu malonumu, jos yra būtinos ir labai reikalingos norint pasiekti lygaus makiažo ir tobulo veido kontūravimo efekto.

Dabar iškyla pagrindinis klausimas: Ar verta pirkti Beauty Blender? Ar ją galima pakeisti tiesiog pigesniu variantu? 


Palyginimas BeautyBlender su Real Tecnique:

Aš kaip rinkausi kempinę, žiūrėjau vieną užsienio Beauty Bloggerės filmuką, ten pasakojo kad didelio skirtumo tarp BeautyBlender ir Real Techniques nėra, tačiau aš taip nepasakyčiau:

Formos skirtumas:



Šnekant apie formą man Real Techniques patinka labiau, jos galiukas smailesnis, o padas lygesnis, su ja tepti kreminę pudrą patogiau.

Tekstūra:


O štai ir esminis kempinių skirtumas: jos pagamintos iš skirtingos medžiagos. BeautyBlender stangresnis, o Real Technique minkštas, tai tiesiog šlapias paralonas, jis sugeria daugiau vandens, ilgiau džiūsna ir, savaime suprantama, sugeria daugiau kreminės pudros. Jų tekstūra visiškai skirtinga, BeautyBlender yra grubesnė, tačiau kreminę pudrą dengia žymiai geriau ir lygiau, Real Technique švelniau, tačiau dėl savo tekstūros dengia plonesniu sluoksniu.

Jeigu aš bučiau nebandžius klasikinio Beauty Blender, galvočiau kad Real Techniques tai tas pats, dabar laikau vienoje rankoje vieną kempinę, kitoje kitą, ir suprantu, jos visiškai skirtingos. 

Kurią pasirinkti- man BeautyBlender patiko labiau, nors kaina didesnė, kreminės pudros sąnaudos bus žymiai mažesnės, todėl kol kas rinkosi jį. Rezultatas ant veido gaunasi gražesnis su Beauty Blender, negaliu pasakyti, kad su Real Technique jis blogas, tai kaip Dior ir essence kreminės pudros, paskirtis ta pati, tačiau skirtumas labai didelis.












SHARE:

6 komentarai

  1. Sveiki, kaip suprantu, visgi vertas BB savo kainos, taip? O gal parduotuvė suteikė kokį nuolaidos kodą, su kuriuo būtų galimybė Jūsų tinklaraščio skaitytojoms įsigyti kempinėlę pigiau? Būtų tikras smagumėlis :) nors ar su nuolaida ar be, vis tiek pasiryšiu ją įsigyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pabansysiu pašnekėti, nes dažniausiai dirbu su gamintojais ir per google paieška ieškau ką ir kur galima nusipirkti. ;-)

      Panaikinti
  2. O, tiksliai, šnekėk. Su nuolaida ir aš pirkčiau, o be nuolaidos man ranka nekyla :D Aš žiūrėjau topbeauty: http://www.topbeauty.lt/dekoratyvine-kosmetika/makiazo-sepeteliai Šiaip kainos lyg normalios - ne labai kažką, bet ir ne brangiau. Pristato jie labai greitai, ir šiaip, bendrauja gerai. Bet norėčiau nuolaidų :D Kokių nors :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pabandysiu pašnekįti dėl nuolaidų skaitytojams, ačiū labai už pasiūlymą ;-)

      Panaikinti
    2. Puiki nuolaida http://inbeauty.lt/groziui-beautyblender-makiazo-kempinele-original-1-vnt

      Panaikinti
  3. Gera nuolaida BeautyBlender'iams http://inbeauty.lt/groziui-beautyblender-makiazo-kempinele-original-1-vnt
    Pristato labai greitai. Ir dovanėlių įdeda ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig