2015 m. balandžio 3 d., penktadienis

BIO2YOU natūralus kūno šveitiklis su greipfrutas


Paruošiau Jums labai skanų įrašą apie BIO2YOU kūno šveitiklį su greipfrutais.  BIO2YOU naujiena Lietuvos rinkoje, tai natūralios sudėties veido ir kūno priežiūros produktai, gaminami Latvijoje. Aš labai mėgstu natūralius produktus, ypač kūno priežiūros, nes jų poveikis kūnui yra nuostabus, jie puikiai drėkina, maitina, o jų kvapas, naudojant ekologiškus ingridientus būna pasakiškas. Šiandien apie labai 'skanų' cukraus pagrindu pagamintą šveitiklį papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:




BIO2YOU natūralus kūno šveitiklis su greipfrutais tai SPA ritualas jūsų vonioje. Maloniai saldaus kvapo kūno šveitiklis švelniai pašalins negyvas odos ląsteles, o natūralūs aliejai maitina ir drėkina odą. Oda tampa minkšta, nepaprastai švelni ir skaniai kvepianti.
Reguliariai naudojant Bio2You šveitiklį galima sumažinti celiulitą, išlyginti odos tonusą, atjauninti odą ir pagreitinti odos atsinaujinimą.

Kūno šveitiklis su greipfrutais turi nepaprastą poveikį

  • Šveitiklis padeda švelniai pašalinti negyvas odos ląsteles, padeda odai ilgiau išlikti švelniai ir minkštai.
  • Glicerinas padeda išlaikyti drėgmę odoje ir sumažina niežulį ar diskomfortą, kurį sukelia naftos produktai
  • Saldžiųjų migdolų aliejus padeda odai ilgiau išlikti švelniai ir minkštai.
  • Medus minkština odą, jis yra geras drėkiklis, padeda padidinti odos drėkinimą ir padeda odai ilgiau išlikti švelniai ir minkštai.

Naudojimas

Paimkite šaukštu arba mentele reikiamą kiekį šveitimui ir tepkite iš anksto sudrėkintą odą, švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kol padengsite visą odą.
Naudokite kūno šveitiklį 1-2 kartus per savaitę ir jūsų oda bus puikiai sudrėkinta ir visada šilko švelnumo!
Vieno buteliuko turėtų užtekti 7-8 kartams

Įpakavimas

200 ml stiklo buteliukas su metaliniu dangteliu.

Sudėtis

INCI: SUCROSE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, MEL, LAC (COW\’S MILK) POWDER, PARFUM, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, lIMONENE, CI 16255
Kaina: 8,90 EUR
Įpakavimas:




Konsistencija:

Labai didelis vertingų aliejų kiekis kūno šveitiklyje, kai atidarau įpakavimą, matai vien aliejus


išmaišome, ir gauname kūno šveitiklį naudojimui








Mano nuomonė:

Kaip visada, pradedame nuo įpakavimo. Dėžutė su metaliniu dangteliu, šveitiklis turi baltos spalvos membraną tam, kad nepatektų oras. Kai aš jau parašiau, kai atidarai šveitiklį, pamatai vien aliejų, būtina jį gerai išmaišyti, aš naudojau šaukštą, būtų labai smagu, jeigu gamintojas pasirūpintų mentele. 
Šveitiklio kvapas nuostabus, kvepia tikrais greipfrutais. Konsistencija aliejinė, šveitiklis pagamintas cukraus pagrindu, todėl produktą galima naudoti net labai jautriai odai, jis nedirgina ir nesausina kūno odą, vertingi aliejai gerai maitina ir suteikia kūno odai švelnumo. Masažuojant, cukrus tirpsta, susimaišo su aliejais ir puikiai poliruoja ir šveičia kūno odą. Man šveitiklis labai patiko, nuostabus kvapas ir poveikis. Pats svarbiausias dalykas - produkto sudėtis natūrali ir ekologiška, o kaina nėra labai didelė. Rekomenduoju išbandyti. O aš būtinai nusipirksiu BIO2YOU  produktus su šaltalankiais.

PR sample



SHARE:

6 komentarai

  1. Anonimiškas2015-04-03 13:17

    Aš taip pat naudoju šį šveitiklį, tik persikų skonio. Pilnai pritariu tavo komentarams, puikiai drėkina, oda lieka labai labai švelni, ypač kojos. O apie kvapą net nekalbu, po prausimosi vonia dar visą vakarą kvepia labai skaniai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai dėmesio vertas produktas, o pasirinkimas labai didelis. Aš dar labai noriu išbandyti šveitiklį su šaltalankiais.

      Panaikinti
  2. Labai skaniai atrodo. Panašu, kad turim gerą brandą Lietuvoje. Neseniai išbandytas veido kremas man taip pat labai patiko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau mačiau tavo atsiliepimą apie šios produktus, supratau, kad kremas labai patiko. Aš labai norėjau išbandyti tonizuojantį losjoną ir plaukų aliejų, bet dar turiu šampūną, o natūralūs šampūnai labai išskirtiniai. ;-) Tiesą sakant kūno šveitiklis nuostabus.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-04-12 14:46

    Aš ir jau kelias savaites naudoju būtent šį šveitiklį - nuostabus kvapas ir puikus poveikis :) man nekliūna, kad nėra mentelės, tiesiog išsimaišau su šaukštu. Jau nusižiūrėjau daugiau produktų ką norėčiau įsigyti iš bio2you

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiandien mačiau naujien, šveitiklį su spangolėmis, būtinai reikės išbandyti

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig