2015 m. balandžio 3 d., penktadienis

Catrice 12 h Matt Mousse make up (spalva 025 Light Beige)


Noriu pasidalinti savo atsiliepimu apie naujus Catrice produktus, tikriausiai matėte, kad gavome labai daug Catrice ir essence produktų testavimui. Aš pradėjau nuo įdomiausių: kreminės pudros mousse. Prieš tai turėjau Catrice mousse pudrą ir man ji visiškai nepatiko, labai paryškindavo šerpetojimus, buvo sunku ją užtepti ant veido lygiai, o vaizdas tikrai nedžiugino. Šį kartą pudra mane nustebino.

Gamintojo aprašymas:


Kreminė pudra suteikianti matiškumo Catrice 12 h Matt Mousse make up

Tobulai matinė. Ši putų tekstūros kreminė pudra lengvai susigeria į odą ir suteikia tobulą išvaizdą. Matiškumo efektas išlieka iki 12 valandų. Išskirtinės pudros sudėties dėka poros ir linijos tampa nematomomis, o oda atrodo lygi, ir puikiai sudrėkinta. Idealiam ir ilgai išliekančiam rezultatui. Patikrinta dermatologų.

Patarimas:
Lengvai tapšnojant, pirštų galiukais, užtepkite šiek tiek pudros ant kaktos, nosies, skruostų ir smakro, bei tolygiai išskirstykite ją link veido kraštų, bei kaklo, pasistenkite vengti griežtų ribų. Putos pasižymi ypatingai geromis maskuojančiomis  savybėmis, tad nepriekaištingai, bet tuo pačiu ir natūraliai išvaizdai užtenka nedidelio pudros kiekio.

Sudėtis:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, SILICA, TRIBEHENIN, TALC, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, METHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Talpa: 16 gr.

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:







Konsistencija:




Rezultatas:

vedas be kosmetkos


su Catrice Matt Mousse



Su makiažu:


Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau, turėjau seno leidimo Catrice Matt pudra, tikrai buvo ne mano produktas, nors aš ir labai norėjau matinio veido, pudra labai paryškindavo sausas vietas ir ja užtepti lygiai man nesigaudavo, ši pudra stebuklas. Galiu pasirašyti po kiekvienu aprašymo žodžiu: gerai maskuoja, paslepia poras, lygina veido odą, suteikia matiškumo, tačiau išsilaiko ant veido tikrai ne 12 valandų. Aš, kaip įprasta, užtepiau pudrą ant veido (birios pudros nenaudojau, o kam, jeigu ir taip gražu ir gerai atrodo), po kelių valandų pudros nėra, keista. Atradau būdą, kaip reikia tepti pudrą: reikia naudoti Catrice makiažo pagrindą (aš turiu Catrice Prime and Fine Pore Refiling anti-shine base), ir tada rezultatas išsilaiko apie 6 valandas. Pudra šerpetojimų neparyškina, porų nekemša ir atrodo labai gražiai ant veido. Iš minusų noriu paminėti tai, kad pudrą reikia tepti rankomis, tai nėra labai higieniškai, nes tik tepant pirštų galiukais gaunamas rezultatas, bandžiau su kempine, rezultatas ir maskavimas gaunasi žymiai prastesnis.

PR Sample
















SHARE:

4 komentarai

  1. O man, tiesą sakant, stipriai išryškino sausesnes vietas ir, rodos, tepas kažkokiu labai storu sluoksniu. Bet mano veido oda šiuo metu apskritai kažkokia išberta mažais mažais sausais spuogiukais. Tai turbūt gal ne viską pajėgi ši pudra paslėpti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O seną ar naują bandėte? Nes man nuo senos buvo toks pats rezultatas.

      Panaikinti
    2. Na, pirkau prieš porą sav., tai net nežinau nauja čia ar sena. Pasirodė, kad lyg ir naujiena buvo.

      Panaikinti
    3. Tada tikriausiai naujas, nes senam buvo didelės nuolaidos, nes norėjo išparduoti. Man tiko stebuklingai, tik be bazės nesilaiko ilgai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig