2015 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Catrice ALLROUND COVERSTICK veido maskuoklis


Dažniausiai vasarai mes (bent jau aš)  renkamės lengvesnius veido pagrindus, jie tiesiog lygina veido odos atspalvį, mačiau turi labai lengvą maskavimo efektą. Tam, kad užmaskuoti veido nelygumus ir trūkumus naudojami maskuokliai. Makiažo guru puikiai žino, kad kosmetikos rinkoje yra begalybė maskavimo priemonių skirtų paakių zonos maskavimui, veido trūkumams maskuoti (tokie dažniausiai būna skirtingų atspalvių ( žalių, rožinių, violetinių) ir maskuokliai naudojami veido kontūravimui. Šiandien noriu pašnekėti apie universalų maskuoklį (dažniausiai visi turi tik vieną maskavimo priemonę visiems gyvenimo atvejams) iš naujos Catrice kolekcijos.





Gamintojo aprašymas:




Sudėtis:

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ISOCETYL STEAROYL STEARATE, OCTYLDODECANOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, CYCLOPENTASILOXANE, DIISOSTEARYL MALATE, PETROLATUM, C10-18 TRIGLYCERIDES, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, PEG-8, ASCORBYL PALMITATE, BHT, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Spalvų pasirinkimas: (Nude, Vanilla, Sand)



Kur pirkti: Drogas, Eurokos

Įpakavimas:








Spalva: 010 Nude



Rezultatas:

tik kreminė pudra:



Maskuojame:


Rezultatas:






Mano nuomonė:

Man labai sunku lyginti Catrice priemonės su Dior ir MAC maskuokliais, tai visiškai kitą prekių grupė, paskirtis ir savaime suprantama, kainų kategoriją. Taip pat aš puikiai suprantu, kad ne visi gali sau nusipirkti tobulą MAC maskuoklio ir ieško pigesnio ir geresnio pakaitalo. Vienas iš mano rekomenduojamų pigesnių pakaitalų yra Catrice Camouflage maskavimo priemonė, tačiau ten įpakavimas nėra labai patogus, reikalingas teptukas arba galima maskuoti problemines vietas tiesiog pirštu. Šį kartą Catrice naujiena taip maskuoklis pieštukas, tokį naudoti žymiai patogiau ir paprasčiau.
Galiu pasakyti, spalvų pasirinkimas labai geras, nuo šviesiausio (o būtent tokio atspalvio turi būti maskavimui skirta priemonė) iki vidutinio tamsumo. Konsistencija tiršta, naudojasi gerai ir maloniai. 
Aš naudojau šį maskuoklį ir paakių zonos ir trūkumų maskavimui (kapiliarams prie nosies ir keliems spuogams užmaskuoti), rezultatas man patiko, didelių problemų jis neužmaskuoja, labai lengvai išlygina paakių zonos spalvą, tuputi pamaskuoja spuogelius. Tačiau kaip ir visi maskuokliai, šitas reikalauja pudros,  taip jis laikosi visą dieną. Catrice maskuoklis porų nekemša, o gerai pasirinkus atspalvį puikiai maskuoja.

Apibendrinat noriu pasakyti, tai gera biudžetinė maskavimo priemonė ndidelėms veido trūkumams maskuoti.


PR Sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Man šis maskuoklis pasirodė labai fainas, šiuo metu tik jį ir naudoju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O camouflage bandei? ten dar fainesnis, tik naudoti nepatogu pirštais.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig