2015 m. balandžio 6 d., pirmadienis

Catrice Kaviar Gauche Summer 2015 Collection


Labas rytas, ano brangieji blogo skaitytojai, kaip dažnai aš gaunu naujų kolekcijų nuotraukas, tik paskelbti negaliu, būna parašyta nuo kada galima skelbti informaciją. Šį kartą labai graži ir nauja Catrice kolekcija. Kaviar Gauche susijunge su Catrice tam, kad sukurti naują vestuvinio makiažo kolekciją. Neryškios ir švelnios palitros atspalviai, labai gražus įpakavimas su auksinės spalvos raštais ir geros kokybės produktai nepalieka abejingų.




Catrice Kaviar Gauche Summer 2015 Collection






Gilding Eye and Face Palette – New & Limited Edition - akių šešėlių paletė. Spalvos labai pastelinės : violetinė, rožinės ir tamsiai violetinės.




Blurring Powder Pearls – New & Limited Edition - spindėsio suteikianti pudra 

  • C01 Sweet Secret

Gentle Lip Gloss – New & Limited Edition - lūpų blizgesiai

Spalvos:
  • C01 Butterfly Kiss
  • C02 Honey Blossom


Nail Lacquer – Limited Edition - nagų lakai

Spalvos:
  • C01 Butterfly Kiss
  • C02 Honey Blossom
  • C03 Love Me tender
  • C04 Cool Wonder
Cariar Gauche vokiškas vėstuvinių suknelių dizaino ženklas:

Dizainerės Alexandra Fischer-Roehler ir Johanna Kühl :


Vestuvinės suknelės:





Mano nuomonė:

Man labi patiko idėja ir įpakavimas, spalvos nelabai ryškios, bet tikriausiai būtent tokių reikia vestuvių makiažui. Aš vakar skaičiau Brides žurnalą, ten siūlomi pastelinių atspalvių, natūralių Nude spalvų makiažai, tiesą sakant, man patinka ryškiau, tačiau kiek žmonių, tiek nuomonių. Iš siūlomos kolekcijos patiko violetinės spalvos nagų lakas, lūpų blizgesiai (patinka įpakavimas) ir burbuliukai, šešėliai, nors ir labai gražiai atrodo, spalvos tikrai ne mano.





SHARE:

3 komentarai

  1. Nuostabi kolekcija. Man atrodo ji bus viena tarp geriausiu 2015 metu catrice kolekciju. beje, kas ten kartu su seseliu palete, tusas? pravedimas? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Supratau iš aprašymo, kad ten auksinis akių pavedimas. Man irgi patiko įpakavimas, spal vos jau matytos, bet vistiek norisi nusipirkti. Įdomu, ar bus kolekcija LT...

      Panaikinti
    2. Oho, super! Sita palete jau noru sarase :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig