2015 m. balandžio 6 d., pirmadienis

SKINNY HERBS DETOKSIKUOJANTI ARBATA


Šiandien kalendorinės Velykų šventės tęsiasi, planuoti savaitės visai nesinori, todėl aš nusprendžiau aprašyti dar neaprašytas temas, o jų, patikėkite, labai daug susikaupė. Prisiminate, rodžiau savo kompiuterio darbo stalą, ten buvo pilna nuotraukų, dabar jų ženkliai sumažėjo, o po šiandien dienos, manau, sumažės dar labiau. 
Šnekant apie sveiką maistą ir sveiką gyvenimo būdą, kartais pokalbiai lieka tik pokalbiais, ir apie sveiką maistą tenka tik svajoti, lekiant iš vieno verslo susitikimo į kitą prezentaciją. Dažnai vaistinėse perku įvairias detox arbatas, ne tam, kad numesti svorį, o tam kad išvalyti organizmą. Viską ką aš valgu, galima pamatyti ant mano veido. Kinų ir aštrus maistas pasireiškia spuogais ir riebia veido oda. Šiandien noriu Jums papasakoti apie SKINNY HERBS arbatą, kuri padeda išvalyti organizmą.





Gamintojo aprašymas:






“Natural Skinny Herbs” Teatox žolelių arbata yra 100% natūrali 28 dienų detoksikacijos programa kuri skatina metabolizmą, detoksikuoja kūną, pagerinti sveikatą bei padeda atsikratyti svorio. Visi ingridientai yra natūralūs, organiškai užauginti bei be chemikalų ar konservantų!
Kaip veikia „Natural Skinny Herbs“ arbata?
Natūralūs ingridientai gali Jums padėti:
-Deginti riebalus
-Išvalyti ir detoksikuoti
-Slopinti apetitą
-Sumažinti pabrinkimą
-Paspartinti medžiagų apykaitą
Natural Skinny Herbs yra dviejų 28 dienų dviejų dalių programa su dviejomis skirtingomis arbatomis:
Dieninė arbata yra stimuliuojanti, kas padeda maistą paversti energija bei padidinti medžiagų apykaitą bei deginti riebalus bei kolorijas, taip pat slopinti apetitą. Tai suteiks daugiau energijos įprastoms veikloms atlikti, taip pat pajausite padidėjusį norą sportuoti, bei sportuodami turėsite daugiau ištvermės.  Arbatos alkį slopinančių savybės gali padėti pastebėsite sumažėjusį norą valgyti negu įprastai.
Naktinė arbata valo žarnyną pašalindama iš kūno nereikalingus toksinus kurie gali trukdyti Jums atsikratant viršsvorio. Pagreitinant virškinamojo trakto darbą prisidedama prie svorio mažinimo programos – kadangi maistas greičiau praeina virškinamąjį traktą kolorijos nėra taip greitai įsisavinamos kaip kad būtų įprastai.
Medetkų, Salierų lapai, Goji uogos, Dilgėlių lapai, Kiaulpienių lapai, Sencha arbata, Citrinų žolė, Mate lapai, Ramunėlės, Pipirmėtės, Dedešva, Lotoso lapai,  Senos lapai, Kadagių uogos, Gudobelės uogos, Liepų lapai, Melisos lapai, Rabarbarų šaknys.

Kaina: 19, 90 EUR (akcija), 26,90 EUR (įprasta kaina)




Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Noriu pasakyti iš karto, aš prieš visokias tabletes ir svorio metimo programas, patikėkite, kažkada geriau, numeri svorį kol geri, o kai nustoji gerti, svoris dar prisideda, būtent todėl apie šią arbatą po 28 dienų kurso ir nerašiau, laukiau kada pradėsiu daugiau valgyti arba priauginsiu svorio. Galiu nuraminti, taip neatsitiko, tikriausiai todėl, kad šį arbatą skirta detoksikacijai, o ne svorio metimui. Tam, kad numesti svorio, reikia tinkamai ir sveikai maitintis, būtinas sportas, na, o arbata gali būti kaip priedas. Aš pradėjau maitintis žymiai sveikiau, jau valgu pusryčius, geriu mažiau kavos. Kavą mano gyvenime pakeitė arbatą.
Šnekant apie SKINNY HERBS arbatą, jos sudėtis visiškai natūrali, įpakavime dviejų rūšių arbatos: dieninė ir vakarinė. Jokio poveikio mano skrandžiui jos neturėjo (vidurių nepaleidžia, manau tai yra labai svarbu). Arbatų skonis yra normalus, negaliu pasakyti, kad super skanus, tačiau gerti galima. Nuo dieninės arbatos valgyti tikrai norisi mažiau, jausmas visiems puikiai žinomas "Tuoj ateisiu namo iš darbo, ir prisivalgysiu" praėjo, ateini namo ir valgai saikingai. Vakarinė arbata papildo dieninę, po jos vartojimo naktinis budėjimas prie šaldytuvo dingo visai. Na o dabar apie rezultatus - veido oda pasitaisė, tai ne tik arbatų dėka, aš pradėjau rūpintis savo mityba labiau, atsirado daugiau energijos - ilgiau vaikščiojam su Brukne, vietoj dviejų stotelių autobusu - pasirenku tą atstumą įveikti pėsčiomis. O kaip gi svoris? Numečiau tik 3 kg, suprantu, tai nėra didelis rezultatas, tačiau po arbatų gėrimo valgyti norisi mažiau, tiesiog valgyti mažiau tapo įpročiu, pradėjau pusryčiauti ir daugiau judėti, o svarbiausiai pradėjau rūpintis savimi.
Rekomenduoju SKINNY HERBS arbatas toms, kas nori rūpintis savimi, o tos, kas tikisi numesti svorio tiesiog geriant arbatą laukia nusivylimas.


Patarimas nuo SKINNY HERBS 


Skanių pusryčių ir geros dienos

PR Sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig