2015 m. balandžio 6 d., pirmadienis

Essence gelinis nagų lakas 27 don't be shy ir essence The Gel nail polish nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis


Dar vienas atsiliepimas apie essence nagų lakus. Aš pamačiau naujus essence nagų lako palitros atspalvius, man jie labai patiko. Gavau testavimui raudonus, rožinius ir šviesiai žalius atspalvius, pati nusipirkau ryškiai žalią ir mėlyna atspalvius, jie patys gražiausiai ir puikiai tinka pavasariui. Šiandien noriu papasakoti apie naują essence lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį, ar tikrai manikiūras laikosi lyg tai būtų gelinis lakavimas.



Gamintojo aprašymas:



The Gel nail polish nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis


revoliucija nagų priežiūros priemonių srityje – lengva tepti it nagų laką, o tviska – it gelis! patobulinta nagų lako pagrindo ir viršutinio sluoksnio formulė sąvoką „gelinis nagų lakas“ padidino iki 60 procentų. nagai įgauna nepriekaištingą ilgai išliekantį gelinį įvaizdį nenaudojant jokios LED ar UV lempos. štai, kaip tai veikia: pirmiausia, įprastai užtepkite nagų lako pagrindą ir leiskite jam pilnai nudžiūti. po to užtepkite pasirinkto nagų lako spalvą ir, žinoma, leiskite jam pilnai nudžiūti. galiausiai, tobulai išvaizdai tereikia užtepti viršutinį nagų lako sluoksnį ir tavo manikiūras taps nepriekaištingu. tokį lakavimą lengva pašalinti su įprastu nagų lako valikliu.

Kaina: 2,79 EUR

Sudėtis (nagų lako pagrindas)
ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, POLYVINYL BUTYRAL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SILICA, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCIDOXYPROPYL TRIMETHOXYSILANE, METHACRYLOYL PROPYLTRIMETHOXYSILANE, METHYLTRIETHOXYSILANE, MERCAPTOPROPYLTRIMETHOXYSILANE, BIS(T-BUTYL BENZOXAZOLYL) THIOPHENE, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1.

Sudėtis (nagų lako viršutinis sluoksnis)
ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, POLYESTER/POLYAMIDE RESIN,ALCOHOL DENAT., SHELLAC, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1, CI 60725 (VIOLET 2).


Essence gelinis nagų lakas

ilgai išliekanti meilė! naujoji essence nagų lako karta jau čia! patobulinta nagų lako formulė ne tik užtikrina nepriekaištingą, ilgai išliekantį manikiūrą, bet ir nepakartojamą intensyvių spalvų spindesį. 

Kaina: 1,79 EUR

Sudėtis:

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:


Lako pagrindas:









Nagų lakas:






Viršutinis sluoksnis:









Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš turi tikrai nevieną seno leidimo essence nagų laką, man patinka spalvos, teptukas, aišku, laikosi ant nagų trumpai, tačiau, aš turiu galimybę lakuoti nagus dažnai, nes derinu nagų laką prie stiliaus ir drabužių, todėl man tai nėra problema. Labai norėjau išbandyti naujos formulės, patobulintus essence The gel nagų lakus. Drogas parduotuvėje šios lakus išperka labai gerai, man teko pravažiuoti kelias parduotuves, kol radau šitą žalią ir ryškiai mėlyną nagų lakus. 
Gamintojas teigia, kad naudojant nagų lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį galima pasiekti gelio nagų lako efektą.
Nagų lako pagrindas man nepatiko, jis tampa matiniu, netinka naudoti su kitais essence nagų lakais (pastels ir nude), draugauja tik su naujas essence Gel nagų lakais, kiti lakai tepasi labai sunkiai, lyg tai užsikabina, nagų lako sluoksnis tampa labai storas ir atrodo negražiai.
Essence Gel nail nagų lakų įpakavimas labai gražus, dangtelis atitinka nagų lako atspalvį, teptukas storas, tepasi gražiai ir lygiai, laikosi ant nagų apie 3 dienas.
Essence nagų lako viršutinis sluoksnis tobulas, jis man labai patiko, suteikia nagų lakui spindėsimo, su juo nagai išdžiūva labai greitai, lakas ant nagų laikosi vieną dieną ilgiau.

Apibendrinat noriu pasakyti: Rekomenduoju išbandyti naują essence viršutinį lako sluoksnį ir naujus Gel Nail nagų lakus.



PR Samples (nagų laką pirkau pati)


SHARE:

4 komentarai

  1. O man tai gaila, kad Essence nutraukė savo "tikrojo" gelinio lako gamybą. Kai tik prisijaukinau pagrindą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O man visai nepatiko, labai jau stori nagai gaunasi.

      Panaikinti
    2. Man irgi gavosi, nes labai kovojau su tuo pagrindu. Stengiausi išlyginti, ir dar ir dar. Po to kažkaip įgudau ir tik jį naudoju (laką įvairų, top'ą visai kitos firmos), nes ypač patinka, kad galima nulupti be acetono. Bet praėjo daug laiko kol prisijaukinau. Pirkau jau prieš metus, lakuoju kartą per 7-10 dienų. Tai sakyčiau kelias ilgas, per tą laiką ir iš prekybos išėmė :)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-04-24 09:49

    Laba diena, Aliona :) Gal bandėte šiuos nagų lakus tiesiog lakuoti ant paprasto nago? Nes tas žaidimasis su pagrindais užima daugiau laiko, o spalvytės tikrai be galo gražios :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig