2015 m. balandžio 29 d., trečiadienis

essence antakių priežiūros rinkinys How to make Brows wow


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu jums papasakoti apie labai įdomu essence How to make brows wow rinkinį. Kai aš gavau essence ir Catrice kompanijos naujienų siuntinį, iš karto puoliau bandyti ir testuoti šį rinkinuką. 

Gamintojo aprašymas:


Essence antakių priežiūros rinkinyje yra viskas ko reikia tobuliems antakiams: 3-jų spalvų antakių šešėliai, šviesios spalvos šešėlis, pincetas, teptukas ir patarimai su schemomis.

Įpakavimas:











Spalvos:






Mano nuomonė:

Man be galo patinka kosmetikos rinkinukai: ten viskas apgalvotai, priemonės vienoje vietoje ir naudoti juos patogu. essence How to make Brows wow pats įdomiausiais produktas iš visų gautų. Kaip visada, pradėsiu nuo įpakavimo: jis labai žaismingas, gražiai ir patraukliai atrodo, tokią priemonę tikrai nusipirkčiau parduotuvėje, juolab essence produktų kainos tikrai mažos. Rinkinio dar nėra parduotuvėje, todėl kokia jo kaina, man pasakyti sunku. Rinkinyje galima rasti: didelį veidrodį (labai patogu naudoti), schemas kaip teisingai priduoti antakiams formą (naudinga), pincetą (labai blogos kokybės, naudoti neįmanoma), 3 spalvų akių šešėlius antakiams (spalvos labai pigimentuotos, be oranžinio pagrindo. Aš naudoju spalvą skirtą blondinėms), šviesios perlamutrinės spalvos akių šešėlį (geros kokybės, galima naudoti akių makiažui), teptuką (man nepatiko, nes per minkštas). Šešėliai lengvai ir maloniai tepasi, gerai perduoda atspalvius ir taikosi visą dieną, spalvos parinktos tobulai, tiks ir tamsių, ir šviesių antakių turėtojoms.

Apibendrinat noriu pasakyti, rinkinukas tikrai vertas dėmesio ir savo kainos. Idealiai tiks toms, kas tik pradeda naudoti kosmetiką ir toms, kas vertina gerą kokybę ir mažą kainą.

PR Sample






SHARE:

2 komentarai

  1. Может знаешь когда они будут в магазинах?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ja znaju, cto oni uze est v Anglii i Italii, kogda u nas, nikto ne znaet. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig