2015 m. balandžio 7 d., antradienis

Estel Professional Q Blond ekranavimo procedūra plaukams



Šiandien mes su Jumis pašnekėsime apie Estel plaukų ekranavimą su Q Blond professional rinkinuku. Po dažymo mano plaukai būna labai sausi, paskutiniu metu net giliai maitinančios ir labai drėkinančios kaukės nepasėda, todėl ieškojau ką nors stipresnio. Aš puikiai žinau apie plaukų tiesinimą ir keratino procedūras, tačiau man atrodo, tokios procedūros dar labiau žaloja plaukus, nes ir taip pažeistus plaukus tiesina 240 laipsniu tiesintuvu, abejoju, kad tai gali būti naudinga mano plaukams. Radau informacijos internete apie Estel ekranavimo rinkinį, pasirinkimas buvo toks:  paprastas ir blondinėms, aš pasirinkau tai, kas labiau tinka mano plaukams, perskaičiau sudėtį, nieko blogo ten nebuvo - silikonai ir aliejai patinka mano plaukams, šiandien apie ekranavimą ir rezultatą po naudojimo papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:





Estel Professional Q Blond  – tai speciali plaukų atstatymo procedūra, kurios metu specialus ekranavimo produktas įsiskverbia į plauko vidų ir sukuria apsauginį barjerą, kuris atspindi ultravioletinius spindulius, o aktyvus drėkinamasis kompleksas iš sojos proteinų ir nesočiųjų riebalų rūgščių drėkina plaukus ir išlaiko drėgmę plauko viduje. Po procedūros plaukai tampa sveiki, žvilgantys.
Ekranavimo procedūros privalumai:
  • Drėkina ir stiprina pažeisto plauko struktūrą iš vidaus;
  • Atstato natūralų pH lygį;
  • Apsaugo plaukus nuo UV spindulių;
  • Suteikia žvilgesį bei sveiką išvaizdą.
Ekranavimo procedūra susideda iš 3 etapų.
Ekranavimo procedūra trunka 10-15 min.
Rekomenduoja profesionalūs stilistai!
Rinkinyje yra:
  • Dvifazis kondicionierius, 100 ml.
  • Aliejus plaukams, 100 ml.
  • Aliejus-blizgesys, 100 ml.
Naudojimo rekomendacijos:
Ekranavimo procedūra gali būti atliekama:
  • Dažytiems plaukams;
  • Termiškai pažeistiems plaukams (fenas, tiesinimo žnyplės, elektrinės žnyplės);
  • Sausiems, lūžinėjantiems, skilinėjantiems plaukams;
  • Nusilpusiems, praradusiems žvilgesį ir gyvybingumą plaukams.
Ekranavimo procedūrą galima daryti:
  • Iš karto po dažymo;
  • Ant ankščiau dažytų plaukų;
  • Ant natūralių plaukų siekiant sustiprinti plaukus, suteikti žvilgesį, gyvybinę jėgą.
Ekranavimo procedūra pasižymi kaupimo efektu. Po pirmos procedūros matomas akivaizdus rezultatas, prasideda apsauginio ekrano formavimas. Po trečios procedūros formuojasi vidutinio lygio apsauga, po penktos – aukšto lygio apsauga.
Rinkinyje esantys produktai yra itin ekonomiški. Vienai procedūrai užtenka 2-3 ml Q3 aliejaus (kiekis priklauso nuo tankumo, poringumo, plaukų ilgio).
Procedūros aprašymas ir naudojimas:
Procedūros poveikis priklauso nuo unikalių argano aliejaus savybių. Argano aliejus – vienas iš brangiausių ir vertingiausių aliejų pasaulyje, išgaunamas tik Maroke iš Argano medžių vaisių. Argano aliejaus sudėtis identiška žmogaus riebalinių liaukų sekreto sudėčiai, kuri atlieka natūralią plaukų apsaugos funkciją, maitina ir stiprina plaukų struktūrą. Derinant argano aliejų su kitais unikaliais makadamijos ir kamelijos aliejais, suteikia gilesnį maitinimą, atstatymą ir apsaugą, taip pat suteikia žvilgesį, gyvybingumą, energiją.
1 etapas: Plaukų struktūros išlyginimas ir drėkinimas
Ant šampūnu išplaukų plaukų paskirstykite Dviejų fazių kondicionierių Q3. Viena kondicionieriaus fazė intensyviai drėkina, neleidžia plaukams veltis. Antroji fazė atstato natūralų plaukų pH lygį, išlygina jų struktūrą bei kutikulus.
Naudojimas: gerai suplakite kondicionieriaus buteliuką siekiant sumaišyti abi fazes. Paskirstykite kondicionierių per visą ilgį. Nenuplaukite. 
2 etapas: Pažeistų plaukų struktūros atstatymas ir stiprinimas
Paskirstykite ant plaukų Q3 aliejų. Reguliuokite aliejaus kiekį, priklausomai nuo plaukų struktūros ir būklės: šviesintiems, ploniems plaukams naudokite minimalų aliejaus kiekį (1-2 dozatoriaus paspaudimai), stipriai pažeistiems, porėtiems plaukams naudokite didesnį aliejaus kiekį. Didesnį dėmesį skirkite plaukų galiukams. Natūralūs kamelijos ir argano aliejai giliai įsiskverbia į šerdies sluoksnį, suteikia intensyvų maitinimą, tankina ir atstato pažeistą plaukų struktūrą.
Naudojimas: nedidelį kiekį paskirstyti tarp delnų (1-2 dozatoriaus paspaudimai). Sušildykite aliejų tarp delnų. Tolygiai paskirstykite aliejų per visą plaukų ilgį, neliečiant šaknų. Ypatingą dėmesį skirkite plaukų galiukams. Iššukuokite juos retomis šukomis arba šepečiu. Nenuplaukite. 
3 etapas: Viršutinio sluoksnio apsauga ir žvilgesio suteikimas
Užtvirtinant procedūros rezultatą, paskirstykite ant plaukų aliejų-žvilgesį Q3 Luxury. Unikali aliejaus-žvilgesio formulė užtvirtina apsauginio ekrano formavimosi rezultatą plauko paviršiuje, suteikia plaukams nepaprastą žvilgesį, sustiprina dažytų plaukų spalvą ir spindesį. Papildomai suteikia apsaugą nuo terminio poveikio ir UV spindulių.
Naudojimas: užpurkškite aliejų-žvilgesį tiesiogiai ant plaukų arba paskirstykite jį plačiu šepečiu. Pradėkite modeliuoti. Išdžiovinkite plaukus Jums įprastu būdu: fenu, šepečiu ar žnyplėmis. Paskirstykite aliejų-žvilgesį ant sumodeliuotų plaukų šepečio pagalba arba užpurkškite per visa ilgį siekiant suteikti galutinį spindesį.
Kaina: 39,80 EUR
Kur purkti: www.elevita.lt

Įpakavimas ir sudėtis:









Sudėtis:






Rezultatas:





Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau, nieko ypatingo sudėtyje nėra, tai nėra stebuklingi aliejai, kurie po vieno papurškimo atstatys jūsų plaukus. Mano plaukams labai patinka aliejai ir silikonai. Šnekant apie plaukus: mano yra sausi, pučiasi, sunkiai šukuojami ir lūžinėja, kas dažosi blond atspalviu, puikiai mane supras. Mano idealūs svajonių plaukai atrodo taip: tiesūs, gražūs, nesausi ir galiukai pamaitinti. Būtent todėl perskaičius labai daug atsiliepimų, aš pasirinkau Estel ekranavimo rinkinį, stebuklų aš nesitikėjau, norėjau tiesių, blizgančių ir lengvai šukuojamų plaukų.

Papasakosiu apie Estel ekranavimą:
 rinkiniai būna 2 -jų rūšių:
paprastiems (sausiems, pažeistiems, storiems plaukams) - ten aliejų sudėtyje žymiai daugiau, tačiau plonus ir balintus plaukus tokios priemonės gali riebinti, taip pat aliejai gali suteikti šalto atspalvio plaukams geltoną atspalvį.
blond plaukams (tinka visiems šalto atspalvio plaukams, o taip pat ploniems  plaukams ir plaukams, kurių galiukai labai sausi), suteikia lengvą šaltą atspalvį plaukams. Galiu pasakyti, vos matomą, tačiau svarbu ne geltoną.

Aš darau viską, kaip parašyta instrukcijoje: plaunu plaukus (naudoju šampūną ir balzamą), nusausinu plaukus ir data purškiu pirmą priemonę, toliau tepame antrą priemonę (aliejų), iššukuojame plaukus ir ant plaukų purškiu trečią priemonę. Po to džiovinu ir tiesinu plaukus įprastai.

Rezultatas:
Mano plaukams labai patiko šios priemonės, nors ir kaina labai didelė, priemonės to vertos, jų užtenka labai ilgam, aš naudojau juos kokius 8 kartus, o jų dar daug liko. Priemonės beveik neturi kvapo, tik paskutinis purškiklis turi saldesnį kvapą, kuris labai greitai išgaruoja.
Plaukai po naudojimo minkšti, gražiai blizga ir lengvai šukuojami. Aš naudojau priemones 3 kartus iš eilės, po to 2 -jų savaičių pertrauką. Nes po 3 kartų supratau, mano plaukai pradėjo riebaluotis, todėl priemonės daugiau nereikia. Rezultatas išsilaiko ant plaukų iki 3-4 plovimų. Gamintojas siūlo naudoti Estel Q 3Therapy plaukų šampūną ir kaukę, aš pagailėjau pinigų, labai jau brangiai tos priemonės kainuoja.
Rekomenduoju šias priemones šviesintiems ir ploniems plaukams, o taip pat kaip SOS priemonę, kai reikia labai gražių plaukų.
Pagrindiniai šios priemonės pliusai: galima naudoti iš karto po plaukų dažymo, suteikia šaltą atspalvį plaukams, minkština ir švelnina plaukus.
Savaime suprantama priemonė ne gydo plaukų, tai tiesiog kosmetinis vizualinis poveikis, todėl jeigu  plaukai labai pažeisti, rekomenduoju naudoti natūralius aliejus nakčiai.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig