2015 m. balandžio 5 d., sekmadienis

GOSH akių šešėlių paletės „9 shades“ to enjoy in New York



Sveiki dar kartą, mano brangieji, nors šiandien ir Velykos, pats laikas pailsėti, tačiau vistiek suplanavau parašyti kelis straipsnius, nes susikaukė labai daug produktų, apie kurios norisi papasakoti. Vienas iš jų Gosh šešėliai, šiandien labai trumpai apžvelgsime spalvas, o toliau jau darysime makiažus. Tiesą sakant, aš jau bandžiau daryti makiažus, bet oras buvo visai nepalankus fotografavimui.





Gamintojo aprašymas:




Kiekviena „9 shades“ šešėlių paletė yra sudaryta iš 9 nuostabių šešėlių, leidžiančių susikurti išbaigtą įvaizdį. Žaismingi, vandens atspalvių Los Andželo, šviesūs pasteliniai Niujorko ar laukiniai Las Vegaso atspalviai suteiks Jūsų akims nepakartojamo išraiškingumo. Kiekvienoje paletėje rasite tiek ryškių, tiek pastelinių spalvų, tiek ir blizgių bei matinių atspalvių. Maišykite juos tarpusavyje ir susikurkite unikalų Jums tinkantį spalvų žaismą.

Kaina: 17 EUR

Kur pirkti: Kristiana, Cosmada, Eurokos

Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:








Spalvos:




Rezultatas:





Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo įpakavimo: stilingas, gražus, juodos spalvos, atsidaro labai lengvai, didelis veidrodis, tačiau ant dėžutės lieka pirštu antspaudai, kuriuos reikia pastoviai valyti. 
Aš gavau testavimui violetinių atspalvių šešėlių paletę: negaliu pasakyti, kad spalvos ypatingai ryškios, tačiau labai gražios ir puikiai atspindi NY spalvų koncepciją, manau atspalviai parinkti labai taikliai.


Gosh šešėlių paletė tinka sieniniam makiažui, visos spalvos gana šviesios ir paletėje tikrai trūksta tamsiai violetinio arba juodo atspalvio, vakariniam makiažui aš naudoju Juodos spalvos Gosh akių pieštuką. Aš puikiai suprantu, kad į darbą reikia paprasto, nelabai ryškaus makiažo, todėl šį paletė tam tinka idealiai. Spalvos puikiai tinka rudų akių savininkėms, pigmentacija labai gera, aš naudojau su akių makiažo baze, tačiau kai kurios tamsios spalvos byra. Man labiausiai patiko oranžinė, tamsiai violetinė ir kelios šaltos rudos spalvos.

Aš vakar parduotuvėje žiūrėjau labai ryškią Gosh To Play in Las Vegas, man spalvos pasirodė ypatingai ryškios ir tinkančios vasarai.

Rekomenduoju atkreipti dėmesį.

PR sample








SHARE:

3 komentarai

  1. Na va, panašūs mūsų įspūdžiai, tik keista, kad tau paletė lengvai atsidaro, aš gal kažką ne taip su ja darau, ar kokį brokuotą įpakavimą gavau, nes kiekvieną kartą vargstu atidarydama :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai brokuota, nes mano atsidaro labai lengvai ;-) saugok nagus ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-04-24 23:05

    Sleek palete taip pat sunkiai darinejasi:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig