2015 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Gosh Primer plus (hydration) - makiažo bazė


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau dar vieną mano atsiliepimą apie Gosh makiažo bazę. Kaip mes visi jau puikiai žinome, makiažo bazė yra būtinas makiažo produktas, tai makiažo atlikimo pagrindas. Bazių yra įvairių, spalvotų ir bespalvių, suteikiančių matiškumo, spindesio, drėkinančių, lyginančių veido odą, mažinančių poras, mažinančių raudonį ir dar kitokių variantų. Gosh primer plus - tai pavasario naujiena, deja neturi Gosh nei kreminės pudros, nei birios pudros, todėl bandome ir vertiname bazę su kitomis  kreminėmis pudromis.





Gamintojo aprašymas:



Sukurti porcelianinės odos efektą dar niekada nebuvo taip lengva. Naujas Gosh makiažo pagrindas ne tik išlygina veido odą ir paslepia poras, bet ir rūpinasi jūsų veido odą, ją drėkina ir mažina raukšles.

Sudėtis:





Talpa: 30 ml.

Kur pirkti: Eurkos, Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:





Konsistencija:






Mano nuomonė:

Kiek bandžiau nufotografuoti rezultatą, tačiau man nieko nepavyko, nes skirtumo prieš it po beveik nėra. Gosh makiažo pagrindas pagamintas silikonų pagrindu, tačiau visiškai nelygina veido nelygumų ir porų. Jos kaip buvo, taip ir lieka vietoje. Šitas pagrindas skirtas kitoms problemoms spręsti - jis drėkina veido odą, jeigu yra sausos vietos, šitas pagrindas sulygina šerpetojimus. Naudojant Gosh pagrindą makiažas išsilaiko žymiai ilgiau, tačiau šį kosmetikos priemonė skirta sausai odai, riebią odą jis riebina ir apsunkina dar labiau.  Pagrindas nekemša porų, didelių raukšlių aš neturiu, todėl kaip pagrindas jas įveikia pasakyti negaliu. Didelis pliusas - Gosh gerai draugauja su kitomis kreminėmis pudromis.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig