2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

L'oreal Revitalift Filler Dieninis kremas ir serumas su hialurono rūgštimi



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kol aš skaitau Lietuvos ir užsienio blogus, siūlau jums naują atsiliepimą apie L'oreal kompanijos naujoną Revitalif Filler kremą ir serumą. Kai gavau produktus testavimui, galvojau nunešti mamai, jai pagal amžių tinka labiau, bet milžiniškas prieš vestuvinis stresas padarė savo, aš iš smalsumo paikau priemones sau kelioms dienoms pabandymams, nes man buvo įdomi tekstūra ir konsistencija, pradėjau naudoti ir supratau, man irgi tinka ir patinka. Savaime suprantama,  kiekvieną dieną ir pastoviai tokių priemonių anksčiau laiko (man 31 metai) naudoti negalima, tačiau kaip sos priemones naudoti galima. Šiandien apie viską pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:




Raukšlės – ne vienintelis odos senėjimo požymis. Jūsų amžių taip pat atskleidžia prarasta skruostų apimtis, suglebusi ir putlumą praradusi oda.
Revitalift Filler – pirmoji odos priežiūros linija iš L‘Oréal Paris, atkurianti odos apimtį ir praturtinta ypatingai koncentruota hialurono rūgštimi. Kremas ir serumas mažina raukšles, atkuria skruostų apimtį ir jaunatvišką odos išvaizdą. Oda atrodo putlesnė, veido kontūrai – ryškesni. Serume su novatorišku dozatoriumi hialurono rūgšties koncentracija net 10 kartų didesnė nei įprastų L‘Oréal Paris dieninių kremų – naudokite serumą prieš tepdama kremą, kad pasiektumėte greitesnių rezultatų.

L'oreal Dieninis kremas su hialurono rūgštimi


Mažina raukšles, atkuria skruostų apimtį ir jaunatvišką odos išvaizdą.
Nuo 40 m.
DIDELĖ HIALURONO RŪGŠTIES KONCENTRACIJA
Hialurono rūgštis (HR) – natūrali odos dalis. Senstant natūralios HR kiekis odoje mažėja, todėl oda suglemba, praranda jaunatvišką putlumą, o raukšlės tampa gilesnės.
MAŽINA RAUKŠLES
Su didžiausia hialurono rūgšties koncentracija iš visų L’Oréal Paris kremų. Raukšlės atrodo sumažėjusios.
ATKURIA ODOS APIMTĮ
Praturtintas Fibroksilu - augalinės kilmės ekstraktu, žinomu dėl stangrinančių savybių. Oda sudrėkinama, ji tampa elastingesnė.
Oda atrodo putlesnė, veido kontūrai ryškesni, o Jūs – jaunesnė.
PATIKRINTA DERMATOLOGŲ. TINKA VISIEMS ODOS TIPAMS, NET JAUTRIAI ODAI.
Sudėtis:


Talpa: 50 ml.
Kaina: 17, 23 EUR
Įpakavimas:


Konsistencija:

L' oreal Serumas su hialurono rūgštimi

DIDELĖ HIALURONO RŪGŠTIES KONCENTRACIJA
Hialurono rūgštis (HR) – natūrali odos dalis. Senstant natūralios HR kiekis odoje mažėja, todėl oda suglemba, praranda jaunatvišką putlumą, o raukšlės tampa gilesnės.
DIDŽIAUSIA HIALURONO RŪGŠTIES KONCENTRACIJA
Sudėtyje 10 kartų daugiau hialurono rūgšties nei vidutiniame L‘Oréal Paris dieniniame kreme.
MAŽINA RAUKŠLES
Oda sudrėkinama, raukšlės tampa mažiau matomos.
FORMUOJA VEIDO KONTŪRUS
Oda atrodo putlesnė, išryškėja veido kontūrai.
Novatoriškas dozatorius išskiria reikiamą kasdienę serumo dozę bei apsaugo priemonę nuo oro ir šviesos, kad išlaikytų formulės efektyvumą.
PATIKRINTA DERMATOLOGŲ. TINKA VISIEMS ODOS TIPMS, NET JAUTRIAI ODAI.
Sudėtis:


Talpa: 16 ml.
Kaina: 17, 23 EUR
Įpakavimas:




Konsisitencija:

Mano nuomonė:
Man labai dažnai rašo, kad negalima naudoti anti-age priemonių anksčiau laiko, man atrodo 31metai pats tas laikas pradėti. Prisimenu konsultacija su Dior veido odos specialiste, kuri man pasakė kad būtinas paakių kremas nuo raukšlių. kaip? kam? man buvo tik 23 metai, tačiau kaip prevencinę priemonę tokius kremus naudoti būtina. Geriau naudoti prieš, negu bus per vėlu, tada atsikratyti raukšlių būna labai sunku.
Šnekant apie L'oreal priemones galiu pasakyti, man labai patinka brangesnės priemonės nuo senėjimo, nes L'oreal kremų konsistencija nėra riebi, greitai susigeria į odą ir gerai stangrina. Revitalift Filler priemonės nėra išimtis, nuostabi konsistencija, kremas susigeria labai greitai. Aš jį kartais nuo karto naudoju kaip naktinę kaukę nuo raukšlių, iš ryto veido oda būna lygesnę ir pailsėjusi, raukšlės (paakių zonoje) atrodo mažesnės. Įpakavimas labai kokybiškas, stiklinis buteliukas su apsaugine plastikine membrana, kremo kvapas beveik nesijaučia.
Serumo įpakavimas atrodo tobulai, jo spalva perlamutrinė balta su rožiniu atspalviu. Konsistencija skysta, maloniai tepasi ir greitai susigeria. Aš jį naudoju paakių ir lūpų zonoje, mimikos raukšlės tampa mažiau matomos. Jus norite paklausti kur raukšlės, juk nuotraukose jų nėra? Manau todėl ir nėra, nes pastoviai naudoju prevencines priemones.
Rekomenduoju išbandyti L'oreal Revitalift produktų seriją, labai gera kokybę, kuri gali tikti ne tik jūsų mamai, bet ir jums.

PR Sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig