2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Sveiki, mano brangieji blogo skaitytojai, pasiimame puodelį skanios kavos arba arbatos ir skaitome geriausius šios savaitės Lietuvos ir Užsienio bloggerių straipsnius. Pasistengiau surinkti jūsų skaitymui kažką daugiau, nei tiesiog apie kosmetikos produktus. Šį kartą apie įdomybės ir pašnekėjimui tikrai yra ką perskaityti.




Apie grožio priemones:


Pilnai pritariu Juditai, visi galvoja, kad bloggerių oda tobula, tikrai taip nėra. Aš pastoviai naudoju giliai valančias kaukes ir stiprius veido valiklius, bei pilingus. Tik taip man atrodo atrodo gerai, juk spuoguotos odos nuotraukose niekas nenori matyti. Juditos must have produktas - The Fab pore veido kaukė. Būtinai reikės išbandyti, nes daug produktų kurie tinka Juditai, tinka ir man.


Man labai patinka Avril kosmetikos ir veido priežiūros priemones, bet aš dar neišbandžiau micelinio vandens, Modesta savo blogo skaitytojams pasakoja apie micelinio vandens privalumus.


Per Korėjietiškos kosmetikos populiarumo bumą, manau visi išbandėme priemonės su sraigių ekstraktu. Tokios priemonės puikiai tinka riebiai ir probleminiai odai. Kotryna savo bloge dalinasi atsiliepimu apie GoldenSilk veido kremą su sraigių ekstraktu.





Dar viena Latviška kompanija Lietuvos rinkoje, Madera tai labai geros kokybės natūralios sudėties kosmetika. Labai seniai naudojau pienelį veido valymui, tikrai wow nepastebėjau, bet dabar būtų įdomu išbandyti, mačiau kelis įdomius produktus jų inetrenetiniame puslapyje. Jurgita jau išbandė Madera kremus su atspalviu. Pilnas atsiliepimas bloge.


Živilė išbandė VIVI dušo želę su greipfrutų ekstraktu. Man patinka VIVI produktų kokybė, todėl šitas produktas įrašytas į norų sąrašą.





Karolina jau apsilankė parduotuvėje, kur jau galima rasti naują essence Brit Tea kolekciją. Aš dar kolekcijos gyvai nemačiau, tačiau man labai patiko skaistalai ir nagų lako atspalviai.


Patricija išbandė Make Up Forever Mat velvet kreminę pudrą, rezultatas atrodo labai gerai, būtinai atkreipsiu dėmesį parduotuvėje.


Šį kartą aš susilaikiau ir nieko nepirkau iš E.L.F., Salomėja nusipirko pasakiško grožio akių makiažo rinkinuką. Man labai patiko šešėlių kokybė ir įpakavimas.



Živilė išbandė Maybelline naujieną - antakių želę ir antakių pieštuką. pilna atsiliepimą apie produktą skaitome bloge.


Kai gavau reklaminį laišką apie dėžutes, labai norėjau nusipirkti, bet gauti vien mėginukus už tokią sumą tikrai nesinori. Tikriausiai pripratau prie lookfantastic grožio dėžučių serviso, kur už 15 svarų gauni vieną pilną produktą ir dar keturis mini įpakavimus. Aš sakyčiau galėtų būti daugiau mėginukų, arba nors vienas pildo dydžio produktas.


Aš, kaip ir Enrika, esu shoeholikė, man patinka batai, pas mane jų be galo ir krašto, įvairių spalvų ir dizaino. Naujas Enrikos pirkinys tikrai vertas dėmesio - Burberry batai atrodo nuostabiai.





Pašnekėjimui:


Mažena savaitgalį praleido Druskininkose, niekada negalvojau kad ten taip gražu. Būtinai reikės apsilankyti.


Ar jus kada nors girdėjote apie Degustabox? Aš tikrai ne, bet mano draugė Milda atranda tokių įdomybių, apie kurios net pagalvoti būna sunku. Man aplamai patinka kitoks, nei mūsų maistas. Keliaujant būtinai užsuku į masto parduotuves, man atrodo ten viskas kitais ir skaniau.


Labai smagu, kad Vilniuje vyksta tokie renginiai, kur galima nusipirkti ir parduoti drabužius. Kitą kartą būtinai nueisiu pasižiūrėti ką siūlo.


Praeitą savaitę pagrindinė naujiena Vilniuje buvo Sakuros, Aurėlijos bloge galima pamatyti labai gražias nuotraukas.


Pavasaris, laikas susirūpinti savo svoriu, figūrą ir teisinga mityba. Avos bloge atsiliepimas apie labai įdomius Slim-Fast produktus.



Indrės mėgstamiausias vasaros koktelio receptas bloge. Gaila, kad tik ketvirtadienio rytas, tačiau vakare aš mielai tokį kokteiliuką pasidaryčiau.


Greta pasakoja dar apie vieną savo perskaitytą knygą. Aišku, aš neišduosiu apie ką knygą, viskas smulkiai aprašyta Gretos bloge, tačiau aš tokiai temai dar esu uždara, o gal per daug konservatyvi.




Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Artdeco atnaujina visą savo nagų lakų asortimentą. Spalvos bus ypatingai gražios.


Apie nauja Catrice Travel de Luxe kolekciją. Aš jau rodžiau jums Promo klipą, o čia jau visi siūlomi produktai.


Apie naujus MAC akių šešėlius. Ko dar nebandžiau, tai MAC šešėlių, manau bus puiki proga išbandyti.


Tom Ford vasaros kolekcijos produktų apžvalga, labiausiai norėčiau išbandyti skaistalus.


Artdeco naujos vasaros kolekcijos apžvalga. Lūpų blizgesys, skaistalai ir spindesio suteikianti priemonė vasaros must have.

Tokia buvo mūsų savaitė,
Ačiū, kad skaitote



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig