2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Inglot Brush Cleanser Makiažo teptukų valiklis



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu su jumis pašnekėti apie teptukų valymą. Tai vos ne svarbiausia makiažo atliko tema, nes po kiekvieno makiažo rekomenduojama išvalyti darbo priemones, tai yra teptukus. Kaip tai padaryti? Mano kosmetinėje labai daug įvairių teptukų, nes aš jų išvalyti pastoviai nespėju, todėl plaunu tik tada, kai jau visi teptukai nešvarūs. O kaip išvalyti teptukus greitai? Viename iš užsienio blogų aš radau įrašą apie Inglot valiklį. Nusipirkau, išbandžiau ir pasiruošusi pasidalinti savo atsiliepimu.




Gamintojo aprašymas:



Brush Cleanser
Makiažo teptukų valiklis
Specialios sudedamos dalys:
  • Hipoalergeniniai valomieji elementai
Savybės:
  • Saugi, švelni ir efektinga formulė gerai valo produktų likučius
  • Paskirstykite produktą ant teptuko, nuskalaukite su šiltu vandeniu ir nusausinkite į rankšluostį
  • Tinka natūralaus plauko ir sintetiniams teptukams
Produktas savo sudėtyje neturi parabenų. 
Talpa: 150ml
Kaina: 6,29 EUR

Kur pirkti: Douglas, Inglot parduotuvė Vilniuje, PC Ozas

Sudėtis:


Įpakavimas:





Mano nuomonė:
Mano pasirinkimui turėjo įtakos Inglot valiklio maža kaina ir geri atsiliepimai internete, vienintelio ko nesitikėjau, tai labai stipraus spirito kvapo. Aš vis galvoju, na ir tegul tas kvapas, bet už tai jis dezenfikuoja teptukus. 
Aš su šiuo skysčiu valau tik akių makiažui skitus šepetėlius, nes po tamsių šešėlių naudojimo, šviesius šešėlius jau tikrai netepsi, spalva nebus tokia ryški ir gryna, kokios reikia. Aš darau taip, apipurškiu teptukus, apvalau ir nusausinu į rankšluostį, dėl didelio spirito kiekio, teptukai išdžiūsta labai greitai, todėl po kelių minučių, jeigu labai reikia, galima naudoti toliau. Toks lengvas ir greitai valymo būdas, savaime suprantama, kiekvieną savaitę teptukus aš plaunu su specialiu šampūnu. 
Apibendrinat noriu pasakyti, kad valikliu patenkinta, tačiau daugiau nepirkčiau, bandyčiau ieškoti brangesnę priemonę, tačiau be tokio stipraus spirito kvapo.




SHARE:

2 komentarai

  1. O, įdomu, kad Inglot turi tokį valiklį, fainai. Kas dėl kvapo, tai aš turiu valiklį iš e.l.f., kainavo visai pigiai, bet geras ir labai skaniai agurkais kvepia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Super, ačiū tau, pasitaikius progai užsakysiu e.l.f.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig