2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Michael Kors SEXY Amber Parfumuotas vanduo (EDP)


Šiandien dar vienas mano pasakojimas apie Michael Kors kvepalus SEXY Amber. Aš esu didelė Michael Kors dizainerio gerbėja, mano drabužinėje labai daug Kors rankinių, saulės akinių, laikrodžių ir drabužių, tačiau dizainerio kuriamus kvepalus testuoju pirmą kartą. Šiandien apie dizainerį ir jo siūlomą kosmetiką, bei kvepalus pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:



Michael Kors
Žymus dizaineris Michael Kors gimė 1959 m. Amerikoje. Mados kūrėjo karjerą pradėjo būdamas 19-likos ir jau daugiau nei 28 metus kuria savo gerbėjams – jauniems ir vyresnio amžiaus, turtingiems ir neturtingiems. Humoro jausmo nestokojantis dizaineris save vadina pačiu seniausiu iš jaunųjų dizainerių Niujorke. „Būtina daryti tai, ko norisi, bet svarbu nepamiršti, kad klientams taip pat turi būti malonu. Nereikia bandyti įtilpti į mados rėmus, nes dažnai prioritetai ir skonis kinta“, - teigia dizaineris.


Šlovė
Prekės ženklas „Michael Kors“ buvo sukurtas 1981 m. Savo sėkmingomis drabužių kolekcijomis ir prabangiais kvepalais Michael Kors tiesiog užkariavo pasaulį. Kai 1998 m. kompanija „Celine“ pasiūlė dizaineriui sukurti pret-a-porte kolekciją, Michael Kors susidorojo ir su šia užduotimi. Jam pavyko užkariauti Paryžių, kuris atviras naujovėms, bet kelia aukštus reikalavimus.


Pripažinimas
Prekės ženklas „Michael Kors“ šiandien apima ne tik drabužių kolekcijas, bet ir akinius, laikrodžius, rankines, batus ir parfumeriją. Kompanijos gaminius renkasi tokios įžymybės kaip Catherine Zeta-Jones, Gwyneth Paltrow, Liv Tyler, Jessica Simpson, Sharon Stone, Barbra Streisand ir kt. Pirmuosius savo kvepalus, pasirodžiusius 2000 – aisiais, Michael Kors skyrė moterims, o po metų pasirodė ir pirmasis Michael Kors kvapas skirtas vyrams. 2005 – aisiais pristatyti išsiskiriantys gaiva bei jausmingumu kvepalai „Island Michael Kors“ yra pelnę FIFI apdovanojimą.





SEXY Amber
Gėlių aromato parfumuotas vanduo moterims
Gundantis stilingumas
„Sexy Amber“ kvepalus įkvėpė ryškios ir žaižaruojančios „Michael Kors“ madų kolekcijų spalvos. Šie spalvų pliūpsniai yra skiriamasis „Michael Kors“ prekinio ženklo bruožas, simbolizuojantis nesibaigiančius malonumus ir mėgavimąsi gundančiu seksualumu.
„Sexy Amber“ – tai naujas kvapas, puikiai tinkantis visoms, norinčioms pabrėžti savo ištaigingą gundantį moteriškumą.
Pagrindinės natos: gintaras, baltasis santalas ir jazminai.
Siūlome išbandyti ir kitus Michael Kors SEXY linijos produktus, kuriuos galite derinti tarpusavyje taip sukurdamos vientisą stiliaus derinį!

Talpa: 50 ml.
Kaina: 77,91 EUR

Įpakavimas:









Kvepalų natos:



Mano nuomonė:
Aš galiu valandų valandas šnekėti apie MK rankines, laikrodžius ir drabužius. Kors drabužiai madingi ne tik JAV, bet ir visame pasaulyje, Lietuvoje pasirinkimas nėra labai didelis, todėl dažniausiai tenka siųsti iš www.ebay.com, ten kainos ne tokios didelės kaip Lietuvoje, ir sumokėjus mokesčius gaunasi vistiek žymiai pigiau. Kors siūlomi drabužiai tai seksualumo įsikūnijimas, visi drabužiai turi savo skiriamą bruožą, minioje galima akimis labai greitai atrasti Kors'o siūtas rankines ir batus. Šnekant apie Kors siūlomą kosmetiką sunku ką nors pasakyt, aš mačiau tik labai mažą stendą PC Panorama (Vilniuje), ten buvo nagų lakai, blizgesiai ir bronzinės pudros. Kainos, patikėkite, nėra mažos, todėl nusipirkti nesusigundžiau. 
Labai dėkinga už galimybę patestuoti naujus SEXY Amber kvepalus ir nuostabią kosmetinę. Vertinant kvepalų įpakavimą, noriu pasakyti, kad jis toks pat Glamour style kaip viskas, ką kuria Kors. Ant auksinio dangtelio Kors logotipas, kuris dažniausiai naudojamas rankinių dizainui. Buteliukas permatomas, naudoti patogu. SEXY Amber tai labai saldus, moteriškas kvapas, kur dominuoja gintaras, jokių baltųjų gėlių arba santalo beveik nesijaučia. Tai saldus pudrinis kvapas, kuris laikosi labai ilgai, aš jį jaučiu apie 2-3 valandas. Visą kvepalų nešiojimo laiką kvapas beveik nesikeičia, tampa vos lengvesniu, tačiau gaivumo neatsiranda.
Aš labai mėgstu šilus ir saldžius kvapus, todėl kvapas iš mano mėgstamiausių. 

Aš kvapą apibūdinčiau taip:


Tai Kors šiltas auksinis megztinis,  kuris ir šildo ir glamour style. Tik Kors subėga sujungti viską kartu. (PS. megztinis įrašytas į norų sąrašą)

Rekomenduoju išbandyti.

PR sample








SHARE:

2 komentarai

  1. O gal turite patarimų kaip perkant iš Ebay atskirti ar moteriški laikrodžiai yra originalas ar kopija? Gundaus įsigyti, bet dvejoju dėl originalumo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kopija, originalūs galima rasti tokiose laikrodžių tinklapiuose: https://www.laikrodis24.lt/moteriski-laikrodziai http://www.laikrodziurojus.lt/moteriski-laikrodziai ir panašiai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig