2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Oriflame naujasis „Optimals“ kūnui: pastebimi rezultatai ir puiki priežiūra. Tai, kas geriausia iš gamtos ir mokslo




Per paskutines dvi savaites į mano rankas pateko labai daug skirtingų kūno losjonų ir kremų. Šiandien plačiau pašnekėsime apie Oriflame  Optimals Body naujienas. Aš gavau Promo nuotraukas ir galvojau, kurią iš siūlomų naujienų gausiu testavimui. Labai apsidžiaugiau, kai mano kosmetinėje atsidūrė visos naujienos, galima išbandyti ir palyginti, o mano akis iš karto patraukė stangrinamasis losjonas.






Naujasis „Optimals“ kūnui: pastebimi rezultatai ir puiki priežiūra. Tai, kas geriausia iš gamtos ir mokslo
Sukurti su ingredientais iš gamtos ir pažangiomis technologijomis

Naujieji „Optimals“ kūnui pasirūpins ypatingais jūsų odos poreikiais: ar tai būtų sausa oda, ar oda praradusi stangrumą ir elastingumą, ar oda pažeista celiulito. Kad būtų garantuotas geriausias efektas, visuose gaminiuose derinama tai, kas geriausia moksle su ingredientais iš gamtos.

24 val. drėgmė – įrodyta klinikiniais tyrimais 




Maloniai kvepiantys, švelninantys kūno losjonai „Optimals“ yra sukurti su DeepMoist kompleksu, kad puikiai drėkintų 24 val. Sujungti ypatingi ingredientai iš gamtos užtikrina, kad oda būtų švelnesnė, glotnesnė ir nuostabiai sudrėkinta.




„Optimals“ drėkinamasis kūno losjonas – Water Lily
Normaliai odai










Su aukščiausios kokybės 24 val. drėkinimo* technologija  DeepMoist kompleksu, šis drėkinantis ir gaivinantis lengvas kūno losjonas akimirksniu sudrėkina išdžiūvusią odą. Papildytas vandens lelijų ekstraktu. Lengvai tepamas, greitai įsigeria į odą. Naudokite kasdien visam kūnui.

*Klinikiniai tyrimai.




„Optimals“ glotninamasis kūno losjonas – Avocado Oil
Sausai odai









Giliai drėkinantis ir maloniai kvepiantis kūno losjonas, kuris iš karto glotnina, gaivina ir maitina išsausėjusią odą*. Su DeepMoist kompleksu ir drėkinamuoju avokadų aliejumi, kad sudrėkintų sausą, ištroškusią odą. 24 val. drėkinimas, oda tampa švelni ir glotni. Naudokite šį lengvai susigeriantį kūno losjoną kasdien ar kai oda jaučiasi sausa.

*Vartotojų tyrime dalyvavo 60 moterų.




„Optimals“ stangrinamasis kūno losjonas – Botanical Peptide
Suglebusiai odai









Aukštos kokybės kūno losjonas, kuris padeda pagražinti odos tekstūrą ir suteikia elastingumo, kad oda būtų pastebimai stangresnė, glotnesnė ir labiau tonizuota. Su BodyShape kompleksu, kuriame yra augalinių peptidų, kurie padeda odai atrodyti pastebimai stangresnei vos po 4 savaičių*. Tepkite ir masažuokite į visą kūną, ypač problemines vietas.
*Vartotojų tyrime dalyvavo 62 moterys – 73 % sutiko.

Su augaliniu ekstraktu, kuris veikia, kad pastebimai stangrintų odą, suteiktų elastingumo, tonizuotų ir pagerintų tekstūrą, sustiprindamas kolageno ir elastino sintezę odoje


Talpa: 250 ml.

Kaina: 4,49 EUR (su nuolaida Oriflame  6 katalogo kainomis)

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Mano nuomonė:

Orifame pristato labai gerą naujieną, "Optimals" kūno losjonus. Man patiko visi 3 siūlomi produktai, tačiau jie yra labai skirtingi. Aš pabandysiu papasakoti apie visus skirtumus ir kiekvieno produkto ypatumus. Pradėsiu nuo įpakavimo, jis yra plastikinis, atrodo gražiai, naudoti patogu. Losjonas labai skystos konsistencijos, susigeria labai greitai. Optimals Body kūno losjono su avokadų aliejumi tirščiausios konsistencijos iš visų, tačiau jis nėra labai turštas. Gerai drėkina kūno odą, suteikia švelnumo ir labai skaniai kvepia, tai vintažinės kosmetikos kvapas, toks pusiau pudrinis. Man tokie kvapai labai patinka. Optimals Body losjonas normaliai odai su Lelijų ekstraktu turi labai gaivų ir malonų kvapą, gerai drėkina ir gaivina kūno odą, puikiai tiks vasarai, nes jis labai lengvos tekstūros.
Na ir galiausiai apie mano labiausiai patikusi Oriflame stangrinamąjį losjoną, kuris ne tik gaivina kūno odą, bet ir turi šaldomąjį poveikį. Jis mentolio kvapo, konsistencija nelabai tiršta, susigera į odą akimirksniu, gerai drėkina ir stangrina. Rekomenduoju išbandyti, juk artėja vasara, reikia susirūpinti savo kūno oda.




PR samples



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig