2015 m. balandžio 23 d., ketvirtadienis

"FITNESS BODY" Šildantis pilingas kūnui (anticeliulitinis, mažinantis riebalų sankaupas)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, artėja vasara, maudymukų sezonas, todėl ruoštis reikia iš anksto. Pas mane link vasaros vis daugėja priemonių nuo celiulito, šiandien apie labai populiarias priemones nuo celiulito Fitness Body šildantį kūno šveitiklį nuo nuostabiu cinamono kvapu ir šildomuoju poveikiu papasakosiu plačiau.



Gamintojo aprašymas:



"FITNESS BODY" professional kosmetikos serija - sukurta visapusiškai, kompleksiniai kūno odos priežiūrai, skirta kovai su celiulito požymiais bei profilaktiniam poveikiui (celiulita mažinti, stabdyti granulių vystymą, naujų celiulitinių granulių atsiradimą bei pan.). Dėka sudėtyje esančių natūralių ingridientų Jūsų siluetas įgauną ryškesnį kontūrą, gerokai patempia raukšles probleminėse vietose, sumažina kūno riebalų perteklių organizme, sumažina strijas, oda tampa glotni, lygi ir stangri. Šios kosmetikos dėka odą įgauną sveika ir gerai atrodančią išvaizdą.

Tai puiki priemonė riebalų sankaupų mažinimui ir kovai su celiulitu. Dėka raudonojo pipiro aliejinio ekstrakto ir eterinio cinamono aliejaus, pilingas šildo odos paviršių "ištirpdo riebalus" ir padėda juos pašalinti iš organizmo. 
Šią priemonė - galima naudotis namuose prieš einant į dušą.



Šildantis pilingas kūnui (anticeliulitinis, mažinantis riebalų sankaupas)
Naudojimas:
užtepti pilingo ant odos masažuojančiais judesiais, ypatingai atkreipiant dėmesį į problemines vietas. Nuplauti šiltų vandeniui.

Sudėtis:






Talpa: 500 ml.

Kaina: 4,50 eur

Įpakavimas:




Konsistencija:








Mano nuomonė:

Aš turiu ir labai sėkmingai naudoju Planeta Organica šildantį kūno pilingą su aitriąja paprika, jis tai degina kūno odą, kad apie celiulitą tenka tik pamiršti. Efektas ir poveikis po naudojimo man patinka, tačiau tas pragariškas kūno deginimas, tai jau per daug. Ieškojau ką nors panašaus, bet su šildančiu poveikiu. Vilkpėdės Sefora parduotuvėje (šalia Elevitos) pristatytas pilnas Fitness Body asortimentas, kainos nėra labai didelės, o produktai labai geros kokybės. Aš esu naudojus kelis kūno gelius nuo celiulito, man jis visai patiko, tiesą pirkau juos Maskvoje, kaina buvo apie 5-7 lt. 
Šnekant apie šį produktą, galiu pasakyti, kad labai patiko cinamono kvapas. Šveitiklio konsistencija - tai baltos spalvos stipriai kvepiantis gelis, tekstūra su labai mažom dalelėm, kurios vos šveičia kūno odą. Kai aš užtepu storu sluoksniu šveitiklį ant celiulito pažeistų vietų, aš jaučiu dilginimą. Masažuoju apie 10minučių, jokio odos deginimo nepastebėta, tačiau šildantis poveikis jaučiasi.
Jeigu kartais Jus nejaučiate kūno šveitiklio poveikio (deginimo ir šildančio poveikio), rekomenduoju nusipirkti baltą terpentino vonių ekstraktą, tada efektas bus jaučiamas iš karto, nes terpentino vonios gerai valo organizmą. Apie poveikį aš parašysiu atskirą straipsnį.

SHARE:

2 komentarai

  1. Na šios kosmetikos dar neišbandžiau. Esu turėjusi gelį nuo celiulito, bet poveikio nebuvo jokio. Na įdomus turėtų būti šildantis odos pilingas . Kas kiek laiko reikėtų jį kartoti, kad poveikis būtų akivaizdžiai matomas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na šios kosmetikos dar neišbandžiau. Esu turėjusi gelį nuo celiulito, bet poveikio nebuvo jokio. Na įdomus turėtų būti šildantis odos pilingas . Kas kiek laiko reikėtų jį kartoti, kad poveikis būtų akivaizdžiai matomas?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig