2015 m. balandžio 23 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Labas rytas, mano brangieji, užsienio bloggeriai pamažu dažo plaukus ryškiais atspalviai, nešioja ryškių atspalvių drabužius ir aukštakulnius, naudoja ir pasakoja apie vasaros produktus. Lietuvoje viskas vyksta kol kas sulėtintu tempu, nes oras irgi veikia ne tik mūsų nuotaiką, bet ir drabužių pasirinkimą.  Aš jau stengiuosi pasirinkti ir nusipirkti salotinio ir oranžinio atspalvio aksesuarus, kad pasitikti vasarą. Šiandien trumpai papasakosiu kokia buvo Lietuvos ir užsienio bloggerių savaitė.



Apie kosmetiką:




Šiandien Beauty Talk įrašą noriu pradėti nuo Mildos pasakojimo apie Natūralios ir Organinės kosmetikos parodą Anglijoje. Labai daug įdomių produktų ir nuotraukų. Nors nesu visiškai natūralių ir organinių produktų mėgėja, tačiau tokioje parodoje sudalyvauti labai norėčiau.


Dar vienas atsiliepimas apie natūralius produktus Modestos bloge, man atrodo jau visi spėjome išbandyti Bio2You Latviškus produktus, man labai patiko kūno šveitiklis, tačiau šampūnas visiškai netiko mano plaukams. Modesta testavo veido tonizuojantį losjoną ir tokį pat šampūną kaip ir aš. atsiliepimai jos bloge.


Mano praktikoje natūralios sudėties šampūnai arba labai sausina plaukus, arba riebina (palieka riebaluotus plaukus), todėl susidraugauti su natūraliais šampūnais man taip ir nepavyko. Jurgitos atsiliepimas bloge apie John Masters Organics šampūną, kartais ir mėginuko užtenka tam, kad suprasti tinka tau produktas, arba ne.





Judita vis atranda naujas veido priežiūros priemones, man irgi patinka nauji nematyti produktai, tačiau pas mus tokių Lietuvos rinkos labai mažai.



Patricijos mamos atsiliepimas apie naujus anti-age L'oreal veido priežiūros produktus: kremą ir serumą. Aš irgi kartais nunešu produktus išbandyti mamai, bet šituos palikau sau, nes nuo prieš vestuvinio streso reikia stipresnių veido priežiūros priemonių.


Naujas Salomėjos įrašas bloge apie Love 2 MIX Organic plaukų šampūną. Aš irgi bandžiau tokį šampūną, o dabar mano vonioje stovi ir kaukė. Noriu pasakyti, kvapas nuostabus, lengvas apelsinas su chili pipiriuku, poveikis irgi yra, plaukai auga žymiai greičiau.




Kotrynos atsiliepimas apie Michael Kors kvepalus. Aš esu ištikima MK gerbėja ir saldžių kvapų mylėtoja, todėl kvapas buvo kaip tik man, tačiau kiek žmonių, tiek ir nuomonių. 


Karolina nagų lako atspalvį derina prie darbo aprangos. ANNY nagų lakai vieni iš mano mėgstamiausių, todėl rudeniui aš paieškosiu panašios spalvos nagų laką, o vasarai norisi ir reikia ryškesnių spalvų.



Dar vienas ANNY nagų priežiūros priemonių ir nagų lakų aprašymas Evos bloge, wow... labai didelis gražių atspalvių pasirinkimas.


Eimantės bloge catrice ir Essence kompanijos naujienos. Laukiame atsiliepimų apie kitus produktus.


Greta savo blogo skaitytojams pasakoja apie Catrice Matt Mousse makiažo pagrindą, mano veidui šitas variantas nelabai patiko, nes jis paryškina sausas vietas, o atnaujinta formulė tobula. Rekomenduoju greitu metu ieškoti naujienos parduotuvėje.


w7 nebrangi Angliška kosmetika, man Sleek ir MUA kokybė patinka labiau, tačiau Enrikos šešėlių spalvos labai gražios. Plačiau galima perskaityti jos bloge.


L'oreal Volume Million Lash labai geras blakstienų tušas, mano mamos mėgstamiausias, ji perka būtent šį tušo variantą kelis metus iš eilės, ir nors aš pastoviai jai nunešu ką nors išbandyti, L'oreal tušas jai geriausias. Ingidos bloge pilnas atsiliepimas ir rezultatas ant blakstienų.


Pavasaris - bronzinių pudrų pasirinkimo metas, Živilės pasirinkimas - The Body Shop bronzinė pudra. Aš skaičiau bloge, kad tai tavo Body Shop mėgstamiausias produktas, po to, net nuėjau išbandyti pudrą parduotuvėje. Nors mano mėgstamiausi Guerlain, tačiau šitas variantas labai neblogas pasirinkimas.



Matinės lūpos, šio sezono hitas, Indrės bloge nuostabių spalvų Sleek Matte Me lūpų blizgesiai. Ryškiai rožinis jau užrašytas į norų sąrašą.





Teptukai pagrindinė sudedamoji makiažo dalis, jeigu šešėliai super geri, o jūsų makiažo atlikimo technikos tobulos, jus vistiek nieko nepadarysite be geros kokybės teptukų. Ar verta pirkti teptukus pigiau? Atsakymas Živilės bloge.



Pašnekėjimui:


Kai mes jau visos išsiaiškinome kokiam spalvos tipui priklausome, galime išnagrinėti kokiam spalvos tipui priklauso musų vyras, vaikinas, brolis, kolega ir pan. Turėsime šiandien vakare ką veikti.


Mažena savo bloge aptaria Oversized paltą. Aš jau gerus du mėnesius žiūriu ebay.com į Dior vintažinį 70  metų Oversized paltą ir taip nedrįstu nusipirkti, nes man atrodo tokius drabužius reikia mokėti nešioti ir derinti su kitais drabužiais. Nors koks paltas bebūtų madingas, jeigu nesijauti su juo gražiai ir patogiai, reikia apgalvoti pirkimą.


Avos bloge labai įdomus įrašas apie dydžius ir Plus Size modelius. Aš galiu pasakyti, kad facebook'e seku kelis Plus Size JAV modelius, kurios tikrai nepergyvena dėl 16 -22 drabužio dydžio. Tačiau kaip bebūtų, tačiau dizainerių kolekcijos reprezentaciniai drabužiai dažniausiai būna 4-6 dydžio, net kartais aš netelpu. JAV dažniausiai siūlomos pamažintos (couture) 10 išmeros, kurios realiai atitinka 6 dydį.


Aurėlijos bloge labai daug nuotraukų ir praeito sekmadienį vykusio UPTOWN MARKET, aš tai ir nenuvažiavau pažiūrėti, tačiau man buvo be galo įdomu perskaityti Aurėlijos įrašą,



Intreviu su BOOM duetu Ievos bloge. Tai vienas iš įdomiausių duetų, kurie buvo pristatyti Mados Infekcijoje, apie juos man net pasakoja kiti dizaineriai Mados Infekcijos dalyviai. Boom Studio man irgi patiko, tačiau drabužiai nėra nešiojami, sutikite, mada ir komercija yra du skirtingi dalykai, smagu, jeigu pavyktų sujungti viską kartu.




Užviesio bloggeriai apie naujienas:

Nauja MAC kosmetikos kolekcija, spalvos labai ryškios ir gražios. laukiame parduotuvėje.


Nauja vasaros Dolce and Gabbana kolekcija. Pagaliau kažkas naujo, o tai nuostabaus grožio šviesiai mėlynos spalvos lūpų dažai. Aš bandysiu šį atspalvį nusipirkti per giminę Maskvoje, nes būtent tokių ryškių tendencijų reikia vasarai.


Aš rašiau naujų L'oreal šešėlių anonsus, šią savaitę pabandžiau atrasti internete, kaip šešėliai atrodo realybėje.


Maybelline šešėlių paletė, man labiau patiko L'oreal,nots spręsti iš nuotraukų labai sunku.


Chanel vasaros kolekcijos nagų lakai. Man labiausiai patiko Levanda, o Jums?



Michael Kors karšta vasaros kolekcija. Laukiame Douglas parduotuvėje PC Panorama. Aš labai noriu nusipirkti bronzinę pudra, nes jos įpakavimas tobulas.

Tokia buvo bloggerių savaitė, 
Ačiū, kad skaitote



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig