2015 m. balandžio 24 d., penktadienis

Lush R&B atgaivina sausus, pažeistus ir garbanotus plaukus




Dar vienas mano straipsnis šiandien apie Lush priemonę, skirtą sausiems, pažeistiems ir garbanotiems plaukas. Tai aliejinis kremas, kuris naudojamas vietoj plaukų aliejaus. Aš prieš naudojant perskaičiau labai daug atsiliepimų, vieni buvo labai geri, kiti blogi, tačiau padariau išvadą, kremas gerai maitina plaukus, jį rekomenduoja visos merginos su Afro juodais, garbanotais plaukais. O gali tokia priemonė tiks mums? Manau taip, tik reikia išmokti ją teisingai naudoti.





Gamintojo aprašymas:



Lush momentinio poveikio atstatanti plaukus priemonė greitai atgaivina, maitina ir suteikia spindesio pažeistiems, storiems ir Afrikos tipo plaukams.  Su šia priemone labai lengva valdyti ir kontrolioti savo garbanas. Lush R&B sudėtyje labai daug vertingų komponentų: avokado sviestas, avižų ir alyvuogių, simondsijų  aliejus, pirmo spaudimo kokosų aliejus. Priemonė turi lengvai viliojantį jazminų ir apelsinų žiedų kvapą.

Sudėtis:



Talpa: 100 gr.

Kaina: apie 24 EUR

Kur pirkti: Lush parduotuvė, PC Panorama, Vilnius

Įpakavimas:






Konsistencja:





Mano nuomonė:

Pradžioje noriu aprašyti priemonės naudojimo būdą:

Mažą kremo kiekį rekomenduojama sušildyti rankose ir tepti ant plaukų, jeigu plaukai labai sausi ir garbanoti - ant sausų plaukų, jeigu plaukai ne labai pažeisti - ant drėgnų plaukų, nuskalauti nereikia.
Kremo konsistencija labai riebi, o ko norėti, jeigu sudėtyje vien aliejai. Aš bandžiau naudoti ir taip, ir taip. Geriausiai mano plaukams mažą kiekį priemonės paskirstyti ant šlapių plaukų galiukų (tik ant galiukų, nes Lush R&B kremas gali riebinti plaukus). Toliau aš džiovinu ir tiesinu plaukus, nuo karščio priemonė susigeria į plaukus, padaro juos labai švelnius, šilkinius ir jie gražiai blizga. Naudojant šią priemonę yra viena taisyklė - nepadauginti. Jeigu plaukai garbanoti ir sausi - priemonė padeda suvaldyti garbanas, jie gražiau atrodo ir plaukai nesipučia. Puikiai suprantu, kad šį priemonė skirta Afro plaukas, kurie yra sausi ir stori, tačiau mano sausiems ir pažeistiems plaukams irgi tiko. Dar vienas naudojimo būdas - prieš plovimą tepti didesnį priemonės kiekį ant plaukų, palaikyti kelias valandas ir nuplauti, plaukai būna pamaitinti ir neriebūs.
Lush R&B priemonė naudojasi labai taupiai, mano buteliuke net nesimato, kad aš ją naudoju geras keturias savaitės.



PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig