2015 m. balandžio 7 d., antradienis

Lush Rose Bombshell vonios bomba


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie nuostabų vonios burbulą su rožėmis, tai lyg gėlių puokštė, tačiau dovanojama ne tiesiog grožiui, o kūno grožiui ir atsipalaidavimui. Aš jau pasakojau, kad mano mašinoje kvapą nuo Lush priemonių galima buvo pajausti dar sekančias dvi dienas, namuose pavyko išsiaiškinti, taip skaniai ir stipriai kvepia Rose Bomshell vonios burbulas, šiandien apie jį papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:

Rose Bombshell vonios bomba



Naujas būdas dovanoti mamai rožes - paslėpti vieną rožės žiedą vonios burbule! Šis apvalus grožis, LUSH pavadintas vonios bomba, įmestas į karštą vonią, ims suktis, tirpti bei putoti, - ech, verta išmėginti patiems! Rose Bombshell sudėtyje - grožį puoselėjantys raudonųjų rožių žiedlapiai, rožių bei raudonmedžių aliejai, numalšinsiantys perštinčią odą ir nuraminsiantys mintis puikiais gėlių kvapais.


Kaina: 5,95 EUR 


Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush

Filnukas kaip gaminama šį vonios bomba:



Rezultatas:








PS. o taip daromos nuotraukos ;-))))


Kvapas:




Mano nuomonė:

Man labai patinka rožės, todėl Lush vonios burbulas buvo įvertintas, kvapas nuostabus. Vonios burbulai iš Lush parduotuvės tai fantastiška pramoga, svarbu pasirinkti tinkamą, ir tada nuo 5 iki 20 minučių (o būtent tiek laiko skleidžiasi kai kurie Lush burbulai) Jus stebėsite vandens, kvapų ir spalvų show jūsų vonioje. Noriu pasakyti, kad Lush burbulai savo sudėtyje turi vertingus aliejus, todėl drėkina kūno odą, o taip pat tai nuostabi SPA procedūra po sunkios darbo dienos.

Manau Lush Rose Bomshell patiks visoms grožių mylėtojoms, rekomenduoju išbandyti.


PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Gaila, kad realybėje neatrodo taip gražiai kaip nuotraukose. Dažniausiai taip nutinka su putomis. Nuotraukose parodo, kad paskęsti putose, visas vandens paviršius pasidengia putomis, o iš tiesų tai turi beeeee galo daug išpurkšti to skysčio, kad bent pusė vandens pasidengtų putomis.. Ko gero tas pats su šiais burbulais, kad spalvos iš jų bus maža.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia tai taip, nuotraukose wow, o realyje viskas atrodo kitaip, tam ir yra blogeriai, kad parodyti realų vaizdą. Galiu rekomenduti vonios bombas iš Kalėdinės kolekcijos, nes ten labai daug spalvų ir blizgučių. Mes net su vyrų žiūrime ir filmuojame kartu, nes vaizdas tobulas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig