2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Apie Bellissima pedkelnes ir kelionę į Italiją



Mes gavome pėdkelnes testavimui, aš jau rodžiau juodos spalvos savo outfit su mėlynos spalvos auskarais drugeliais, kitus parodysiu jau netrukus, vis gero oro trūksta fotografavimui, o kol kas noriu papasakoti apie skelbiamą akciją, kur galima laimėti kelionę į Italiją.








Ar Jūs kada nors svajojote apie nuotykius šalyje, kuri garsėja mada ir prašmatnumu? Dabar Jūs turite galimybę įgyvendinti savo svajonę ir laimėti kelionę į Italiją kartu su „Bellissima”.
Pirkite nors vieną „Bellissimą” prekę bet kuriame Lietuvos prekybos centre. Registruokite kasos kvitą mūsų Facebook paskyroje Bellissima.Lietuva ( www.facebook.com/bellissima.lietuva  Bellissima dot lietuva. And Bellissima – double S and double L – may be you can say it as well. )ir laimėkite kelionę dviems į Italiją, ar vieną iš 40 nepamirštamų prizų „Bellissima“.
„Bellissima“ kolekcija yra praktiška, pritaikyta  vaikams ir paaugliams bei suaugusioms moterims. Kolekcija su klasikinėmis ir kitomis savybėmis, kaip pakėlimo efektas, liekninantys ir koreguojantys kūno linijas produktai. Ši stilinga pėdkelnių linija įjungia į save nuostabius, madingus modelius, pasižyminčius kerinčia ir spalvinga išvaizda.
Bellissima: pėdkelnės, puskojinės, kojinės, apatiniai, besiūliai apatiniai, maudymosi kostiumai ir dar daugiau!

Iki pasimatymo Italijoje! Bellissima…
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig