2015 m. balandžio 12 d., sekmadienis

Makiažas su PUPA Art matinės spalvos palete



Kaip ir žadėjau, šiandien darysime makiažą su PUPA Art matinių atspalviu palete, aš dar radau vieną šios paletės panaudojimo būdą, būtinai su jumis pasidalinusiu. Noriu pasakyti, kad man labai praverčia makiažo variantų schemos, su jais atlikti makiažą labai paprasta, o kai jau įvaldai pagrindus, galima atlikti bet kokio sudėtingumo makiažo variantą.




Naudojama kosmetika:


Kiekvienai dienai aš rinkosi labai lengvą makiažo pagrindą, tačiau naudojant Pupa Like a Doll makiažo pagiringą, man reikia pagrindo tam, kad paslėpti raudonį. Tikiu, kad vieno gamintojo produktai draugauja geriau, jų efektyvumas būna žymiai didesnis, todėl raudonį (ir tik jį) maskuoju su žalios spalvos PUPA makiažo pagrindu, jis pagamintas silikonu pagrindu, gerai lygina poras, todėl veidas atrodo tobulai ir makiažo (pudros) beveik nesimato. Veido pudros ir maskavimo priemonės aš šį kartą nenaudoju, ateina šiltesni odai, todėl visiškai nesinori apkrauti makiažo, norisi lengvumo ir natūralumo. Skruostams paryškinti dažniausiai naudoju MAKE UP Factory bronzinę pudrą, teptuku atlieku lengvą veido kontūravimą, o pirštais tepu rožinės spalvos sektoriaus pudrą vietoj skaistalų. 
Na dabar apie PUPA Art matinę paletę, manau tai pardavimo hitas, nes spalvos visos gražios, matinės, tinka tiek vakariniam, tiek dieniniam makiažui, tačiau aš pastebėjau vieną dalyką - paskutines tamsias spalvas  galima naudoti antakiams, o kodėl ne? Man patinka daugia funkcinės priemonės, šita paletė iš tokių. Aš visada naudoju akių makiažo pagrindą, taip šešėliai lengvai tušuojami ir laikosi žymiai ilgiau. Mano pasirinkimas - Make Up Factory šešėlių pagrindas, man mėginukas taip patiko, kad aš nusipirksiu pilną įpakavimą kai jis pasibaigs. Gavau nauja Catrice šešėlių pagrindą, su juo šešėliai tobulai atrodo ant rankos, tačiau ant akių labai gretai subėga į raukšleles. Antakius užfiksuojame su essence make me brow antakiu žele, tobulas produktas, man labai patinka ir spalva ir konsistencija.
Taip pat šį kartą išbandome Pupa I'am Pupa lūpų dažus - kreminiai, pusiau matinės konsistencijos, gerai dažosi ir laikosi ant lūpų, pieštuko man neprireikė, tai labai geras ženklas.

Jeigu aš dažau akys tamsiau naudoju natūralaus efekto suteikiantį blakstienų tušą, taip šešėliai ir akys tampa pagrindiniu makiažo akcentu. Aš pasirinkau Pupa Lush blakstienų tušą.

Kosmetikos sąrašas:

PUPA Art spalva 006
PUPA Like a Doll spalva 040
Make Up Factory Bronze Luminizer spalva 50
PUPA I'am Pupa spalva 408
PUPA Pupalush mascara, spalva juoda
essence make me brow spalva 01blondy brows
Make Up Factory Sensitive Eye Shadow base





Na o dabar rezultatas:

Schema (atliekame antrą makiažo variantą)
















SHARE:

2 komentarai

  1. Labai gražios tos PUPA paletės, o ir schemos fainai, ypač kai laiko nėra, užmest akį ką ir kaip daryti :) O rezultatas super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, man irgi patinka PUPA Art šešėlių kokybė ir spalvų pasirinkimas, labai noriu dar mėlynos - žalios spalvų paletės vasarai

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig