2015 m. balandžio 28 d., antradienis

MAYBELLINE NEW YORK COLOSSAL GO EXTREME! LEATHER BLACK (anonsas)


Pagaliau aš jau namuose, šiandien labai daug ką nuveikiau. Susitariau dėl mašinų vestuvėms ir aptariau vestuvių fotosesiją, dar keli pliusiukai į vestuvinių darbų sąrašą. Vakariniam skaitymui noriu pasiūlyti įrašą apie dar vieną Maybelline pristatomą naujiena. Man labai patiko Maybelline Lush Sensational blakstienų tušas, todėl su nekantrumu laukiu naujienos.






Oda – šio sezono madų podiumo hitas. Įkvėpta šios tekstilės MAYBELLINE NEW YORK  sukūrė COLOSSAL GO EXTREME! LEATHER BLACK – labiausiai blakstienų apimtį padidinantį tušą su itin juodais pigmentais!


KUR SLYPI PASLAPTIS?
Šio tušo magija slypi šepetėlyje. Mūsų pirmasis šepetėlis su dukart išlenktu koteliu suteikia blakstienoms neįtikėtiną tankumą vos vienu mostu. Daugiau tušo ant šepetėlio ir 20 kartų daugiau kolageno – žymiai tankesnės ir nuostabiai žavios blakstienos. Patentuotas šepetėlis turi itin ilgus unikaliai spirale išdėstytus šerelius, kurie kiekvieną blakstieną padengia ypač storu tušo sluoksniu, pakelia jas ir išskleidžia tarsi vėduoklę.  Sudėtyje esantys juodi pigmentai, padeda atkartoti odos tekstūra ir žvilgesį.

SEZONO ĮVAIZDIS
Šį sezoną visur karaliauja akių pravedimas.  Tad griebk MASTER GRAPHIC ir susikurk įmantriausius įvaizdžius. Juk su juo taip lengva brėžti tiek plonytes, tiek storesnes linijas!









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig