2015 m. balandžio 28 d., antradienis

Ambroozija "Saulė" drėkinanti vonios druska su rožiu absoliutu (koncentruota)



Vonia, mano mėgstamiausia vieta namuose, na po drabužinės aišku. Būtent todėl senais laikais sakydavo, nuplauk visas savo problemas pirtyje (vonios tada dar nebuvo). Po sunkios dienos taip norisi pailsėti, atsipalaiduoti ir pamiršti apie viską. Ne visada galima nuvažiuoti iki SPA centro, norisi SPA procedūrų savo vonioje. Tai tapo įmanoma naudojant natūralios sudėties Ambroozija kūno produktus. Aš jau rašiau ne vieną atsiliepimą apie Amboozija "Saulė" produktus, jų sudėtyje yra mano mėgstamiausios rožės, ir jų yra daug. Šiandien noriu papasakoti apie vonios druskos koncentratą su rožėmis (sudėtyje ne tik rožių abosliutas, bet ir rožių žiedlapiai).




Gamintojo aprašymas:


Drėkinanti vonios druska mažina nuovargį, maloniai nuteikia, ožkos pieno milteliai intensyviai drėkina kūno odą, rožių absoliutas stangrina ir glotnina odą, organo aliejus ir kakovos sviestas ją maitina.

Naudojimo Ritualas:

Nedidelį kiekį druskos įpilkite į šiltą atba karštą vonią ir gerai išmaišykite. Prieš naudojamą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą.



Sudėtis:



Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Įpakavimas:





Konsisitencija:



Rezultatas:









Mano nuomonė:

Man labai patinka rožės, aš nenustoju tai kartoti, todėl manau Ambroozija linija "Saulė" sukurta būtent man ir visiems rožių kvapo mylėtojams. Vonios druska pripildyta vertingų aliejų, kurie labai gerai drėkina kūno odą, o kvapas nuostabus. Užtenka vos mažo druskos kiekio (nes druska labai koncertuota) tam, kad jūsų vonia prisipildytų nuostabaus rožių kvapo, o pati vonia rožių žiedlapių. Rekomenduoju išbandyti, nuostabus produktas. Tai SPA ritualas jūsų namuose po sunkios darbo dienos.




PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig