2015 m. balandžio 28 d., antradienis

Gosh nail big brush- nagų lakes (spalvos: 637 Apple Bloom ir 638 Sea Foam)


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kad viską spėti, reikia anksti keltis, todėl šiandien atsikėliau 5 ryto tam, kad parašyti blogą, vėliau turi susitikimą su fotografu. Turime nuspręsti kokiu nuotraukų norisi, kaip jos turi atrodyti ir kurioje vietoje daryti fotosesiją. Taip pat mane vakar pradžiugino, kad jau yra mūsų filmuotas klipas, nekantrauju pamatyti. Jeigu viskas man patiks, jau vakare galėsime pažiūrėti karu. Na o šiandien iš ryto pasakosiu apie nagų lakus Gosh. Tai naujos, patobulintos formulės nagų lakai su dideliu teptuku. Gavau du atspalvius, noriu juos parodyti kartu, nes toks žaismingas manikiūras mano manymu, tinka pavasario-vasaros sezonui.

Gamintojo aprašymas:


Malonios konsistencijos nagų lakas su nauju, patobulintu teptuku. Vienu potėpiu teptukas nulakuoja visą nagą. Nagų lakai Gosh lengvai ir tolygiai tepamas, greitai (60–90 sek.) džiūsta, neskilinėja bei netrupa, suteikia nagams žavaus blizgesio. Dėl sudėtyje esančio polieterinio pikio nagai tampa elastingi ir spindintys. 

Spalvų pasirinkimas:



Talpa: 8 ml.

Kaina: 5,50 EUR

Kur pirkti: Eurokos, www.e-cosmada.lt

Įpakavimas:








Teptukas:



Rezultatas:








Mano nuomonė:

Gosh nagų lakų labai gražios ir pavasariškos spalvos, man labai patinka mano atspalviai, tokius aš labai mėgstu, čia gamintojas atspėjo  100% mano skonį, taip pat man dar patinka tamsiai violetiniai atspalviai, jie turi būti neryškūs ir labiau dūminiai. Paskutinis Gosh nagų lakas nuotraukoje būtent toks. Šnekat apie lakų kokybę noriu pasakyti, kad ji pakankamai gera, maloniai lakuojasi, konsistencija nei tiršta, nei per skysta, su tokia gali susitvarkyti kiekvienas, būtent todėl nagų lakai skirti nagų lakavimui namų sąlygomis. Patobulintas teptukas tikrai tapo geresniu, jis platesnis, leidžia lengvai nulakuoti visą nagą vienu potėpiu. Taip pat gamintojas neapgavo, kad lakai ant nagų išdžiuvo greitai, taip ir yra. savaime suprantama ne per 60 sek, bet per geras 5-7 minutes (du lako sluoksniai). Man manikiūras išsilaikė apie 3 dienas, bet aš nenaudojau nei nagų bazės, nei viršutinio sluoksnio.
Man labiausiai patiko ryškiai žalios spalvos nagų lakas, jo spalva tiesiog tobula pavasariui.

O koks kolekcijos nagų lakas patiko Jums?

PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig