2015 m. balandžio 27 d., pirmadienis

Lancôme Shine Lover Puoselėjantys lūpų dažai 357 Fuchsia in Paris: energinga ir spindinti fuksija


Noriu Jums pristatyti Lancome naujineną, Shine lover lūpų dažus, jū konsisitencija labai lengva, o spalvos ypatingai gražios. Naujus produktus LUX segmento visada malonu testuoti, todėl aš jau pasiruošusi pasidalinti su Jumis savo nuomone.






Gamintojo aprašymas:



Shine Lover
Puoselėjantys lūpų dažai
Sveikų lūpų žvilgesys ir gaivios spalvos
Lūpų balzamo patogumas
8 valandų drėkinimas
Gražių lūpų paslaptis slypi nuostabioje spalvoje ir nepriekaištingai prižiūrėtoje lūpų tekstūroje. Pagaliau, abu šie komponentai susijungė vienoje lūpų dažų formulėje- naujuosiuose Lancôme Shine Lover. Net 20 skaisčių spalvų, kurios pagyvina ne tik veidą, bet ir nuotaiką, sukurtos iš skaidrios bazės bei intensyvių pigmentų, tam kad sukurtų sveikai žvilgančių bei sultingų lūpų įvaizdį. Nuo skaisčiai rožinės iki fuksijos ar švelniai rausvos- visos perregimų Lancôme Shine Lover lūpų dažų spalvos susilieja su natūralia lūpų spalva tam, jog pabrėžtų ir suteiktų švytėjimo kiekvienos moters veido odai.
Ypatingos formulės dėka, Lancôme Shine Lover lūpų dažai ne tik suteikia nuostabų atspalvį, tačiau ir puoselėja lūpas jas drėkindami, suteikdami spindesio bei išlygindami jų paviršių. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis intensyviai drėkina lūpas, erškėtrožių aliejus maitina bei minkština lūpas, o apsauginis gelis saugo nuo kenksmingų išorės veiksnių. Shine Lover lūpų balzamą primenanti tekstūra drėkina lūpas ištisą dieną, o lūpų dažų žvilgesys ir skaisčios spalvos suteikia švytėjimo veido odai!

Talpa: 3,2ml
Kaina: 25,95 EUR



3 „must-haves” spalvos:
340 French Sourire: gyvybingai švytinti rožinė
357 Fuchsia in Paris: energinga ir spindinti fuksija
354 Inattendue: prašmatnus raudonmedis
6 spalvos, skirtigiems norams:
212 Twisted Beige: “nude” spalva su rožiniu prieskoniu
136 Amuse-bouche: saulėta oranžinė
323 Effortless Pink: prie visko deranti rožinė
314 Spontanée: veido atspalvį pagyvinanti švelni rožinė.
346 Electrisante: neoninė rožinė
120 Ô my rouge: spinduliuojanti vyšninė

Įpakavimas:







Rezultatas:



Su makiažu:



Mano nuomonė:

Kaip jau supratome iš gamintojo aprašymo, tai nėra super intensyvus lūpų dažai, tai kažkas tarp lengvos tekstūros lūpų dažų ir lūpų blizgesio. Permatoma lūpų dažų baze su ryškiai pigmentais. Lancome Shine Lover įpakavimas labai gražus, baltos spalvos su sidabrinės spalvos detalėmis ir logo ant dangtelio. Mano spalva Fuchsia in Paris, labai ryškios spalvos tubelėje, bet gano siltingo ir gražaus atspalvio ant lūpų. Lūpų dažai gerai drėkina lūpas, suteikia veidrodinio spindesio, tačiau laikosi trumpai, iki pirmo kavos gėrimo ar valgymo. Pasirenkant ryškius atspalvius, rekomenduoju naudoti lūpų pieštuką, nes spalva gali išbėgti už lūpų kontūrą. Pasirenkant švelnius atspalvius, to daryti tikrai nereikia.
Apibendrinant galiu pasakyti, man patiko rezultatas ant lūpų, tačiau laikytis galėtų truputi ilgiau. (jeigu lyginti juos dažus, jų artimi giminaičiai Chanel Coco Shine, YSL Rouge Voluote Shine, Rouge Dior Baume)

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig