2015 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Maybelline The Nudes akių šešėliai (anonsas)





Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien ateinu su naujienomis. Vakar gavau labai daug informacijos apie numatomas L'oreal ir Maybelline kompanijos kosmetikos naujienas planuojamas Lietuvos rinkas, noriu pradėti nuo mano seniai norėtų Maybelline Nude akių šešėlių paletės. Planuojama, kad naujieną galima bus rasti parduotuvėje jau nuo gegužės mėnesio, tad laukiam.









Makiažo tendencijos kinta, bet švelnus, natūralių atspalvių akių makiažas, tinkamas bet kokia progai, amžinai madingas. Ir šį sezoną jis karaliauja ant Niujorko mados savaitės podiumų.

Nuo šiol sukurti stilingą, iš mados niekad neišeinantį natūralų makiažą ypač paprasta. Pristatome naują Maybelline New York The NUDES natūralių atspalvių paletę.

Visos geidžiamiausios spalvos vienoje vietoje. Pabrėžk savo natūralumą su 12 žavių, kiekvienai stileivai būtinų ypač ilgai išliekančių akių šešėlių atspalvių – nuo kreminės rusvai gelsvos („Creamy Beige“) iki rūdžių bronzinės („Rusted Bronze“) ir sodriai juosvos („Deep Black“), suteikiančios matinį arba žėrintį efektą.

THE NUDES akių šešėlių paletė – viskas, ko reikia išskirtiniam dieniniam ar vakariniam makiažui. Susikurk savo nepakartojamą įvaizdį!






Mano nuomonė:

Seniai mačiau šią naujieną JAV, bet pagaliau šešėlių paletė ateina ir į mūsų rinką. Peržiūrėjau atsiliepimus ir youtube video filmukus, supratau, kad kokybė ir spalvos vertos dėmesio. O kaip Jums naujiena?










SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-04-09 22:59

    Mačiau šios paletės swatch'us tai ir jos savininkė ( aš su jos nuomone pilnai sutikau) padarė išvadą, kad paletė neverta dėmesio - spalvos labai silpnai pigmentuotos, nelabai ilgai laikosi...manau Ruby Rose iš kioskeliu geriau pigmentuotos nei ši žodžiu nieko gero, geriau jau į kitas paletes pasidairyti

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš labai noriu pati pažiūrėti, nes visų norai ir poreikiai skirtingi, mačiau daug gražių makiažų su šia palete.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig