2015 m. balandžio 21 d., antradienis

MUA Glamour Days šešėlių paletė


Pasiruošimas vestuvėms reikalauja labai daug dėmesio ir mano laisvo laiko, todėl blogui lieka vis mažiau ir mažiau laiko, aš stengiuosi viską suplanuoti, tačiau laiko vistiek trūksta. Kol kas blogas yra pirmoje vietoje, todėl jeigu tik atsiranda laisva minutė, aš rašau blogą. Tai nuostabus laiko praleidimas ir geras nervų raminimas, nes ne visada būna taip, kaip norisi. Šiandien noriu papasakoti apie MUA šešėlių paletę Glamour Days. Aš jau sekmadienį rodžiau makiažą, kurį atlikau naudojant būtent šios paletės atspalvius. Šiandien bandysiu papasakoti apie atspalvius ir pigmentaciją.





Gamintojo aprašymas:



MUA šešėlių paletė Glamour Days tai 12 labai pigmentuotų spalvų, kurios padės Jums sukurti tiek dieninį, tiek vakarinį makiažą. Paletėje rasite švelnius  atspalvius bei ryškias violetinės ir mėlynas spalvas. Visos salvos puikiai išsisklaido, ilgai išsilaiko, nenubyra. Labai švelnios, kreminės konsistencijos. MUA šešėlių paletės dažnai lyginamos su legendinėmis Urban Decay  paletėmis.

Kaina: apie 3 svarus + siuntimas



Įpakavimas:







Spalvos:







Mano nuomonė:

MUA labai pigi, tačiau kokybiška kosmetika, aš savo paletę pirkau per išpardavimą, ji kainavo apie 3$, sakyčiau už tokius atspalvius labai pigiai. Man reikėjo ryškių atspalvių, tai nėra must have, tačiau kai reikia išskirtinio makiažo, naudojamos būtent tokios spalvos. Šnekant apie įpakavimą, galiu pasakyti, kad jis labai paprastas ir plastikinis, teptukas blogas, jį reikia tik išmesti, aš naudoju tik profesionalius teptukus, todėl didelės problemos čia nematau.

Žiūrint į paletės atspalvius norisi pasakyti, kad visos spalvos yra naudojamos, paletėje surinktos ir matinės ir spindinčios spalvos, ryškūs ir tamsūs atspalviai, kurie puikiai tinka dieniniam ir vakariniam makiažui atlikti. Šešėliai gerai laikosi naudojant šešėlių pagrindą, gerai tušuojasi ir pakankamai pigmentuotos. Mano mėgstamiausi atspalviai: violetiniai ir ryškiai mėlyni. Taip pat dieniniam makiažui gali būti naudojami matiniai atspalviai, jie puikiai dera tarpusavyje. Rekomenduoju išbandyti, nes tai labai geras produktas už juokiną kainą.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig