2015 m. balandžio 21 d., antradienis

MAC Studio Sculp Defining Powder (spalva Medium)


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytoja, aš šiandien iš ryto važiuoju apžiūrėti restoraną vestuvių vakarui, suderinti meniu ir salės papuošimą, o jums palieku rytiniam skaitymui naują įrašą apie tobulą MAC kompaktinę pudrą suteikiančią veidui spindesio. Jus tikriausiai pastebėjote, kad mano nuotraukose veidas atrodo ypatingai gaiviai ir gražiai, tai šios pudros dėka, šiandien apie ją pašnekėsime plačiau.



Gamintojo aprašymas:



MAC pudros labai lengva formulė suteikia veidui vidutinį maskavimo efektą, suteikia lengvą spindesio ir pailsėjusio veido efektą.



Spalvų pasirinkimas:





Sudėtis:



Kaina: 35 EUR

Kur pirkti: Douglas, Vilniuje PC Akropolis ir PC Panorama

Įpakavimas:







Spalva:







Rezultatas:

tokį vaizdą pamačiau pirmą kartą po to, kai visažistė atliko man makiažą:



o štai aš jau pati:





Mano nuomonė:

Man labai smagu, kad MAC kompanijos visažistai atlieka makiažą, kur galima išsirinkti sau tinkančius produktus. Kaip aš jau pasakojau, prieš gerą mėnesį aš užsirašiau į MAC lūpų makiažą, iš karto po jo, aš nusipirkau MAC veido maskavimo priemonę, o kitas makiažui naudojamas priemones gerai įsidėmėjau, perku viską palaipsniui. Pasirenkat tarp pudros ir kreminės pudros, man labiau patiko kompaktinės pudros efektas ant veido, todėl pagaliau šitas stebuklas mano kosmetinėje. Kaip visada MAC kosmetikos priemonių įpakavimas labai minimalistinis, juodos matinės spalvos su veidrodžiu, teptuko nėra, reikia turėti savo. Priklausomai nuo pasirinkto teptuko, galima reguliuoti pudros maskavimą: nuo vidutinio iki vos matomo. Pudrą turi švytėjimo efekto, kuris labai gražiai atgaivina veidą. Pudra tarsi sulygina veido spalvą, užmaskuoja vos matomus trūkumus, tačiau būtina naudoti poras slepiančius makiažo pagrindus, nes pudra gali paryškinti poras. Pudros spalvų pasirinkimas labai didelis, tačiau rekomenduoju rinktis su visažistu, taip jus tikrai pataikysite su spalva. Pudra laikosi ant veido visą dieną, porų nekemša, tačiau aš ją naudoju tik ypatingom progom, nes kiekvienai dienai rinkosi lengvesnius makiažo variantus. 
Mano MAC norų saraše dar liko Harmoni skaistalai kontūravimui ir MAC PRO Longwear kreminė pudra.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig