2015 m. balandžio 20 d., pirmadienis

Lush Retread kondicionierius sausiems ir garbanotiems plaukams


Šiandien vakariniam skaitymui dar vienas mano įrašas apie Lush plaukų balzamą aš apie Lush kietuosius šampūnus jau pasakojau vakar, šiandien atėjo kondicionieriaus eilė. Man labai patinka šios plaukų priežiūros priemonės kvapas, o pats svarbiausias dalykas yra tai, kad Lush produktų kvapas labai ilgai išsilaiko plaukuose, jeigu jums patinka kvapas, mėgstamas kvapas lydi jus visą dieną.

Gamintojo aprašymas:


"Rimtas" kondicionierius sausiems ir garbanotiems plaukams

 Mūsų super švelninamasis kondicionierius- kremas suteikia sausiems ir garbanotiems plaukams blizgesio. Naudokite jį tada kai jūsų plaukai yra sausi, prarado blizgesį ir negražiai atrodo. Šis turtingas kondicionierius  drėkina ir maitina plaukus, sudėtyje yra  drėkinantys ingredientai, įskaitant jūros dumblius, lanolinas, melionų ekstraktas,  jogurtas ir sojos pienas. Taip pat sudėtyje alyvuogių, simondsijų ir avokado aliejais, kuris suteikia plaukams gyvybingumo,   atstato jų būklę ir suteikia minkštumo, bei švelnumo.



Sudėtis:

Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum)  , Propylene Glycol  , Soya Milk (Glycine soja)  , Cetearyl Alcohol and Sodium Lauryl Sulfate  , Fresh Cantaloupe Melon (Cucumis Cantalupensis)  , Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europaea)  , Fragrance  , Organic Yoghurt  ,Avocado Oil (Persea gratissima)  , Lanolin  , Cetearyl Alcohol  , Cetrimonium Bromide  , Cold Pressed Organic Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis)  ,Synthetic Musk  , Violet Leaf Absolute (Viola odorata)  ,Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara)  ,Neroli Oil (Citrus Aurantium amara)  , Alpha-Isomethyl Ionone  , Methylparaben  , Propylparaben

 Talpa: 245 gr.

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush

Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Tęsiame pažintį su Lush plaukų priežiūros produktais. Aš dažniausiai savo sausiems ir pažeistiems nuo dažymo plaukams naudoju riebias plaukų kaukes, tačiau pamačius šio kondicionieriaus sudėtį supratau, kad ji gali atgaivinti ir mano plaukus. Iš Promo nuotraukos tikėjausi nuostabaus meliono kvapo, tačiau produktas kvepia jūros dumbliais ir vos jaučiamas gaivus meliono kvapas. Lush Balzamo konsistencija labai skysta, maloniai tepasi, tačiau naudojasi taupiai, tai tepi, jaučiasi ant plaukų (pasitaiko tokių balzamų ir plaukų kaukių, tepi tepi, o jos labai greitai įsigeria į plauką, net nesijaučia kad buvo naudojama). Aš tepu balzamą ant visų plaukų, nes mano plaukai balinti ir sausi nuo pat šaknų. dabar apie poveikį: kondicionierius nepasunki plaukų, gerai drėkina, tačiau maitina ne stipriai, plaukai gražiai blizga, lengviau šukuojami, tačiau nepraranda apimties. Rekomenduoju šį balzamą normaliems ir sausiems plaukams, o taip pat toms kad mėgsta plaukų apimtį ir blizgesį ( o kas to nemėgsta ;-))
Man šitas balzamas geriausiai veikia su Marilyn plaukus atstatančia priemone, kurią reikia naudoti prieš plaukų plovimą.

PS. Noriu priminti, kad atnešus penkis tuščius įpakavimus, gauname šviežią Lush kaukę dovanu.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig