2015 m. balandžio 20 d., pirmadienis

ANNY nagų lakas. Spalva Princess for a day 304.70 ir 456 Blush Champagne (glitter effect top coat)




Labas vakaras, mano brangieji, pagaliau atvažiavau namo ir galvoju apie ką jums parašyti. Šiandien be Kristinos Vikoren drabužių prezentacijos dar tvarkiau ir vestuvinius reikalus. Aš kaip visada galvoju kad laiko dar yra, bet šiandien supratau, kad vestuviniai reikalai turi būti pirmoje vietoje, nes laikas tiksi. Todėl vakariniam skaitymui siūlau straipsnį apie ANNY nagų laką iš vestuvėms skirtos kolekcijos. Lako pavadinimas nuostabus - Princess for a day, man atrodo kiekviena mergina, nepriklausomai vestuvės ar ne, nori pabūti princese.



Gamintojo aprašymas:


ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada



Taip atrodo kolekcijos spalvos:



Įpakavimas:





Teptukas:



Rezultatas:








Su ANNY

456 Blush Champagne (glitter effect top coat)











Mano nuomonė:

Labai smagu, kad visos Vestuvinės ANNY kolekcijos nagų lako spalvas galima drąsiai nešioti ir lakuoti kiekvienai dienai.  Jos labai universalios, nuo šviesios pieno ir baby doll rožinės. ANNY Princess for the day labai graži kreminė kavos su pienu spalva, be shimerio ir blizgučių Lakuojasi labai lengvai, aš naudoju ANNY nagų lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį, taip manikiūras laikosi žymiai ilgiau. apie 5 dienas. Taip pat aš pridėjau blizgučių (na kaip be jų) ir pas mane gavosi labai gražus nagų lako dizainas. Rekomenduoju išbandyti, nuostabios spalvos ir labai gera lakų kokybė.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig