2015 m. balandžio 25 d., šeštadienis

Nuostabus SKINCODE Exlusive Cellular Cream veido kremas




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, niekada negalvojau, kad organizuoti vestuves taip sunku. Liko vos penkios savaitės iki vestuvių, o mes vėl neturime vietos banketui. Jau beveik susitarėme su Verkių dvaru, ten labai graži salė skirta 15-18 žmonių. Gerai kad vakar vakare nuvažiavome pasižiūrėti, pasirodo šalia banketinėje salėje, vos už durų būna muzikantai, organizatoriai  akivaizdžiai melavo, kad nieko nesigirdi, kai jie pradeda groti (o muzikantai groja kitam banketui), salėje susišnekėti neįmanoma. Aš buvau apšalusi, nenoriu sugadinti savo vestuvių, todėl skubiai ieškau kitos vietos. Po tokio streso, savaime suprantama, viskas matosi ant veido. Aš jau negaliu ramiai miegoti antrą savaitę, todėl veido priežiūrą  irgi keičiasi. Pradėjau naudoti stipresnius anti-age ir anti stress kremus, suprantu, kad pailsėsiu ir viskas bus gerai, tačiau dabar reikia stebuklingų priemonių. Viena iš tokių - SKINCODE  Exlusive Cellular Cream  veido kremas. Šiandien apie jį pašnekįsime pačiau.




Gamintojo aprašymas:




Šilko švelnumo kremas su unikaliu ACR kompleksu skatina ląstelių atsinaujinimo procesą, aprūpina jas deguonimi, stimuliuoja natūralią odos apsaugą, pagerina elastingumą ir stangrumą.

Talpa: 50 ml.

Kaina:49 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt

Įpakavimas:









Konsisitencija:







Mano nuomonė:

Aš perskaičiau oficialiame puslapyje, todėl dar papildau kremo aprašymą: kremas be parabenų, be kvapo, patikrintas dermotologų. Taip SKINCODE  Exlusive Cellular Cream  veido kremas skirtas dieniniam ir vakariniam naudojimui, tinka normaliai-sausai odai.
Aš pradedu nuo įpakavimo - labai gražus ir stilingas stiklinis įpakavimas, man primena La Prairie buteliukus, tačiau kiek prastesnis, bet kokybė tikrai panaši. Kremas apsaugotas nuo neigiamo aplinkos poveikio membrana su SKINCODe logotipu. Kremo konsistencija pakankamai tiršta, su mėlynos spalvos granulėmis. Labai gerai, kad kremas neturi erzinančio kvapo, tai labai svarbu.
Na o dabar apie poveikį: kremas gerai atgaivina veido odą, nors kremas ir skirtas normaliai ir sausai odai, jis nepalieka riebaus sluoksnio, susigeria per kelias minutes. Kremas gali būti naudojamas prieš tepant makiažo pagrindą. Patogu, kad vienas kremas tinka ir dieniniam ir vakariniam naudojimui. Po kremo oda tampa stangresnė, gražesne, lygesne ir atrodo pailsėjusi.

Rekomenduoju kremą visų tipų odai, nes mano vaikinas nemėgsta riebių kremo tekstūrų, o šitas kremas jam labai patiko. Lyginant SKINCODE ir La Prairie kremus, o aš bandžiau ir juos, galiu pasakyti, kad La Prairie kremai iš anti-age ir anti -stress serijos žymiai riebesni, todėl labiau tinka sausai odai, o SKINCODE tinka visų tipų odai. Dar noriu paminėti ir kainos skirtumą. Manau SKINCODE verti kiekvieno sumokėto euro.



PR Sample




SHARE:

5 komentarai

  1. Man labai įdomu skaityti tavo pasisakymus apie vestuves (nes kiek suprantu, maniškės tą patį mėnesį vėliau) :). Įneši šiek tiek jaudulio :), nes man pačiai viskas atrodo dar tolima, netikra ir nėra net ką galvot :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi taip atrodė, tačiau kai susiėmiau, supratau kad ramiai miegoti galėsiu tik po vestuvių. Viskas gaunasi ne taip kaip norisi, reikia keisti sprendimus pastoviai, pastoviai perskaičiuojamas vestuvių biudžetas. Dabar tiksliai žinau tik dėl: suknėlės (bet ji keliauja iš New York'o), Aukštakulnių (jau seniai stovi drabužinėje), vestuvių ir banketo vietos, fotografo. Reikia dar žiedų, mašinų, gėlių, makiažo ir plaukų stilisto ;-)))

      Panaikinti
    2. Na su makiažu man regis tau bėdų nebūtų ir pačiai pasidaryt jei nieko nerastum :)
      O šiaip taigi jei batai, suknelė, vyras ir data yra, tai realiai trūksta tik žiedų ir nepamest pasų iki to laiko :) Visa kita tik fonas dėl, kurio neverta tiek stresuoti.

      Panaikinti
    3. Aš noriu šventės, todėl makiažas ir plaukai būtini, ypač dėl gražių nuotraukų. Aišku mano fotografe gali ir makiažą padaryti, pačioje pradžioje būtent jį darė man makiažus fotosesijoms. Dėl žiedų dar sprendžiu kokių noriu, aš noriu amerikietiško varianto su deimantu, o tėvai iš dviejų pusių reikalauja paprastų klasikinių. Bet kam man toks, jeigu man nepatina, ir tokio tikrai nenešiosiu.

      Panaikinti
    4. oho, tėvai gal žiedus iš viso galėtų pamatyti tik per vestuves, kam jiems žinot kokie bus. Mūsiškiai apskirtai grubūs, kaip laukinių žmonių bus, tai įtariu irgi daug kas nepritars.
      Dėl makiažo tai turėjau omenyje, kad pati moki labai gražiai pasidažyt, ne blogiau nei specas :). Nebent šiaip jausmas šventiškesnis kai tau kažkas kitas daro :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig