2015 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Oriflame The One Khol (juodos spalvos pieštukas) ir Colour Impact (kreminiai akių šešėliai)



Šiandien dar vienas straipsnis apie šešėlius, bet šį kartą apie kreminius. Kreminius šešėlius naudoti lengviausiai iš visų, jie gerai tepasi, gražiai atrodo ant akių ir pats svarbiausiais dalykas, galima maišyti atspalvius. Tikrojo smokey eyes efekto tik su šešėliais jus negausite, tačiau naudojant juodos spalvos (arba tamsaus atspalvio) pieštuką viskas įmanoma. Šiandien aš parodysiu neryškų makiažą, ryškiai dažysimės šeštadienį.




Gamintojo aprašymas:


Oriflame The One Colour Impact - Intensyvios slaps kreminiai akių šešėliai. Pasidengia tarsi pudra, todėl spalva atrodo intensyviau.

Sudėtis:

dimethicone, mica, calcium carbonate, propylheptyl caprylate, nylon-12, synthetic fluorphlogopite, zea mays starch, candelilla cera, hydrogenated castor oil, stearyl/ppg-3 myristyl ether dimer dilinoleate, alumina, octyldodecyl lanolate, polysilicone-6, propylparaben, tin oxide, tocopherol, ci 77891, ci 77499, ci 77491, ci 77007, ci 77492, ci 77510, ci 16035


Spalvų pasirinkimas:







Kaina: įprasta kaina 7,10 EUR , kaina su nuolaida 3,99 EUR



Mano spalvos: Beige Pearl ir Golden Brown















Oriflame The One Khol pieštukas akims

Patarimas:
Kad akys būtų ryškios, apibrėžk viršutinę ir apatinę blakstienų liniją tamsaus atspalvio akių kontūro ryškikliu.


Spalvų pasirikimas:






Talpa: 1,3 gr.

Kaina: 3,49 EUR


Įpakavimas:












Rezultatas:











Mano nuomonė:

Labai patiko Oriflame šešėlių tekstūra, jie lengvai tepasi, tačiau iš karto virsta pudra. Būtent todėl laikosi labai gerai ir ilgai. Aš bandžiau naudoti šešėlius ir su pagrindu, ir be pagrindo, tačiau tiesiog uždėjus ant akių birios pudros, o ant viršau šešėlius, jie laikosi žymiai geriau, nuo mano turimų pagrindų jie greitai subėgdavo į raukšleles. Spalvos labai gražios -  šviesų atspalvį galima naudoti vietoje spindesio suteikiančios pudros. Pas mane šešėliai užtepti ir ant skruostų, ir nosies, ir paryškinti antakiai. Rezultatas - labai gražus ir lengvai spindintis veidas, jokių didelių blizgučių, makiažas dieninis. Golden Brown atspalvis ant akių nėra toks ryškus, todėl aš makiažui naudojau Oriflame The Ohe Khol, tai juodos spalvos pieštukas. Tokie pieštukai išsiskiria tuo, kad jais galima paryškinti viršutinį ir apatinį voką labai arti akies, jie ilgai laikosi ir lieka savo vietoje apie 8-10 valandų. Oriflame pieštukas labai minkštas, tepasi lengvai, spalva sodri juoda.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko Oriflame Beige Pearl atspalvis - labai universalus ir funkcionalus šešėlis, juodas pieštukas tobulas. Šeštadienį darysime tikrą Smokey eyes makiažo variantą. 

PS. Blakstienos padažytos su Oriflame Eyes Wide Open blakstienų tušu.
PR Samples



SHARE:

6 komentarai

  1. blyn kokios Jūsų blakstienos gražios? kaip? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesiog pačios blastienos ilgos, tačios ir tušas prideda grožio, jeigu susitvarkyti ir priprasti prie teptuko tobulas produktas.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-04-09 10:55

    Šiame makiaže labai gražus veidas. Gaivus, spindintis. Super.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai ;-) tai tiesio šešėliai naudojami vietoje spindesio suteikiamos priemonės.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-04-10 12:21

    Tikrai labai gražiai atrodo veidukas: flawless skin :))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig