2015 m. balandžio 25 d., šeštadienis

Outfit: White details


Šiandien važiavome žiūrėti vestuvėms kitas sales, pasirinkimas buvo ne itin didelis, labai daug gerų vietų jau rezervuota. Mano pasirinkimas: belmontas, ten labai graži aplinka ir vestuvių organizavimo patirtis. Išsirinkome salę, man tikrai palengvėjo. PS. Vakar vakare stresą malšinau Zara parduotuvėje, nusipirkau džinsus ir baltos spalvos aukštakulnius. Šiandien jau su naujais drabužiais noriu  parodyti derinuką.








Striukė - Zara
Baltos spalvos palaidinė - Zara
Džinsai - Zara
Batai - Zara
Laikrodis Michael Kors
Diržas Mango
Rankinė Michael Kors
Akiniai Viviene Westwood







SHARE:

5 komentarai

  1. Kas labai patiko, tai palaidinė, labai graži. Aš irgi panašią turiu peršviečiamą, bet kažkaip gėdijuos truputį aš su ja eiti, bet labai gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu baisoka, rekomenduoju liemenę arba megztinį ant viršaus. Taip pat galima pasirinti baltos spalvos body irba maikutę, bus drąsiau. Bet realiai niekas nežiūri, minios žmonių nenatsisuka, patikėkite, gražus liemenukas (ne mažs išmeros, kur papai iškrenta) ir viskas gerai ir stilingai.

      Panaikinti
  2. As taip pat gedjuosi tokiu persvieciamu palaidiniu, man atrodo, kad visi ziuri i mano liemenele :D :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau tokiame lygije, kur galėčiau (jeigu dizaineris reikalautų, o būna ir taip) ir be liemenuko, pažiūrėk, kaip dažnai užsienio bloggeriai apsirengia būten taip, kai kurios gražios pusiau peršviečiamos ir vakarinės siknelės reikalauja apatinių nebūvimo. Kulturingi žmonės žiūri į drabužį, o ką galvoja kiti, man visai neįdomu. Aš puikiai suprantu, kad į darbą taip neeisi, bet į renginius ar į vakarėlius, kodėl gi ne.

      Panaikinti
  3. Great outfit! I love the statement necklace and stilettos. You really look amazing!

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig