2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis

PUPA KREMINĖ PUDRA ACTIVE LIGHT


Kaip vakar ir žadėjau, šiandien dalinuosi atsiliepimu apie Pupa Active Light kreminę pudrą. Aš jau išbandžiau visą Pupa kreminių pudrų asortimentą, jos visos skirtingos, tačiau kokybė visų labai gera, taip pat, svarbiausias dalykas, viskas kas parašyta aprašyme yra grynuoji tiesa, galiu pasirašyti po kiekvienu žodžiu, o jus galėsite tai pamatyti nuotraukose.




Gamintojo aprašymas:




Skaistinamoji skysta pudra - SPF 10 ir SPF 6, be aliejų. „Active Light“ technologijos pigmentai suteikia odai lygią spalvą. Dedešvos ekstraktas suteikia ilgalaikį komforto pojūtį dėl drėkinančių savybių, Melsvojo lotoso ekstraktas, kuris yra puikus antioksidantas, lygina odą. Rezultatas – tobulai graži oda, puikiai išsilaiko visą dieną. Maskavimą galima reguliuoti nuo itin lengvo iki vidutinio. Maža alerginių reakcijų tikimybė. Dermatologų patikrinta.

Talpa: 30 ml.


Kaina: 20 EUR


Kur pirkti: www.kristiana.lt ir www.e-kosmada.lt


Spalvų pasirinkimas:





Įpakavimas:









Mano spalva: 002 Ivory







Rezultatas:









Mano nuomonė:


Aš tik šiandien kai ieškojau informacijos apie produkto gamintoją,  pamačiau pudros Promo nuotrauką ir supratau, kad mano ir modelio veidai su šia pudra atrodo beveik vienodai. Realiame gyvenime pudra ant veido atrodo labai natūraliai, tačiau dėl pigmento dalelių, nuotraukose veidas atrodo šviesesnis negu realybėje, tiesą sakant, modelio veidas atrodo taip pat. 
Šnekant apie pudrą, noriu pasakyti kad šį pudrą labai lengvos konsistencijos, sudėtyje nėra aliejų, pudra tinka normaliai odai, sausas vietas kiek paryškina, aš naudoju Beauty Blender, taip pudra tepasi ant veido lengvai ir atrodo natūraliai. Pupa pudra gerai draugauja su Pupa žalios spalvos makiažo baze, nes pudros maskavimas vidutinis, tačiau su baze užtenka labai plono sluoksnio lygiam veidui. Konsistencija labai skysta, kvapas nesijaučia. Pudra suteikia veidui lengva švytėjimą, tačiau jokio riebaus blizgesio nėra, veidas atrodo labai natūraliai. Spalvų pasirinkimas didelis, mano šviesus atspalvis su geltonu tonu, žiemos metu atrodė idealiai. Pudra laikosi ant veido visą dieną, porų nekemša.
Mano viena iš mėgstamiausių pudrų, idealiai atrodo naudojat makiažo bazę ir Beauty Blender kempinę.


PR sample

SHARE:

5 komentarai

Blogger Template Created by pipdig